Fdmhkndrn LadyX o haftalarda bende hep böyleydim ya bi yerim ağrısa hemen evhamlanıyordum . Sonra sonra geçti 😁arada dua dinliyorum rahatlatıyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Fdmhkndrn LadyX sizde gebelikte okunması gereken dua ve zikirler var onları dinleyip ya da okuyabilirsiniz . Bir de inşirah suresi dinleyin sıkıntılı zamanlarınızda iyi gelecektir. 🥰
ErsBegAs LadyX aşkım bu gün ben yine bulantıdan kötüleştim gittim gördüm 🥹 pipisini çok net gördük.. ben bu kadar kötüyken bile o 🧿🧿 iyiyse Aslan da iyidir düşünme öyle
LadyX ErsBegAs canımsın yaaa 🫶🏻 ne iyi yapmışsın gidip görerek ben de düşünüyorum gitmeyi ama birkaç gün daha geçsin diye bekliyorum 🥹
Paronayanne LadyX oynayana kadar hepimizde var bu korku canım. Sonra oynamaya başlayınca da devam ediyor. Bugün oynamadı vs. İçini ferah tut. Dua et . Korkup kendini Dr bebeği de strese sokma
Serrasmsk LadyX o sık doktor muayenelerinden aylık muayenelere geçmek bana da çok zor gelmişti ama istediğin zaman randevu al git alışana kadar hareketlerini hissedince rahatlıyorsun ben gidiyordum yani bekleyemiyordum😂