aysegguulll Gebelik var mi kanda cıkmadi 2 test yaptim bir kaset bir erken ikisinde de silik sekilde cikti. Regl olmazsan 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi acaba gec dollenme olabilir mi
miroscumm aysegguulll ay var gibi bence 2 gün sonra yeniden kan verin benim idrar testinde cikti kan verdim 0.3 cikti negatif ama sonra icime sinmedi 2 gun sonra kan verdim 66 çıktı
Minik_04 aysegguulll cizgin baya belli oluyo insallah gebesindir bol bol ceviz findik badem fln da ye🥺❤️
aysegguulll deletedmom43191 idrarda cikip kanda cikmamasi normal mi varmi gebelik regl de 3 gun gecikti
Rapunzelll6333 Hangi test cnm bu kanda olsaydı mutlaka çıkardı bu aralar herkese yalancı pozitif veriyormuş
aysegguulll miroscumm arkadasimda da idrarda cikti kanda cikmadi 10 gun sonra vermisti o sekilde ogrendi suan 32 hafta da
Zycey aysegguulll kızlar benimde adete 8 gün kala kan verdim 0.100 çıktı bat 13 14 pozitife döner mi ya çok belirtilerim var döngüm de uzun 32 gün
aysegguulll Minik_04 kanda cikmadigi icin cok emin olamiyorum arkadasimda da bu sekilde oldu kanda cikmadi idrarda cikti ama suan 32 hafta umarim bu da oyledir
Akseec Gebelik once kana sonra idrara gecer. Kanda yoksa yoktur. Testte gorunup kanda cikmadi diye bisey yok yani. İnsallah en kisa zaman da olur bu test ya arti med ya day’s doctor ve yalanci pozitif verir yani gebelik yok
miroscumm Akseec işte benim aynı öyle oldu idrar testinde vardı kanda yoktu bu tabi ki kanda olmaması değil de bazen kan testleri yanlış olabiliyor aynı durumu yaşadım ve hamileyim
Akseec miroscumm canim kan testi nasil yanlis oldu o zaman hastane hatasidir. Beta ya erken baktirmis olabilir misin peki? Binde bir basa gelcek bisey herhalde o da sana denk gelmis olsun hayirli olsun💐
aysegguulll miroscumm sağlıkla kucaguniza alın minik bebeğinizi🥰Bizlere de bol bol dualar edin 🥰 insallah regl olmam ve vardir bebis🙏🏻😍