tatlibebegim_ Fatmanur12345 bende korkuyodum normal asla yapamam diyodum o yüzden sezaryen olcaktım ama asla korktuğum gibi değildi beni tek zorlayan doğumdan sonraki dikişlerimdi
A145N Ceydaaas1 yaparlar ben sorgunda yaşıyorum o zman ablam sezeryan olmuştu o sebeple oluyor yani kalp sıkıntım var panik atağım var deyince gün veriyorlar canım
gizembebek Hastalığın varsa da onhaatalıkla ilgili bölümden rapor istiyorlar.Kalbi var yapamaz, panik atağı var yapamaz diye.
Sngl_1214 Ceydaaas1 Bende kalça cikikligi ameliyatim var bende çok merak ediyorum ozeldeki doktorum bu ameliyatı geçirenlerin %90 sezeryan oluyor dedi ama devlette yaparlar mı bilmiyorum ve merak ediyorum dogrusu
Ceydaaas1 Sngl_1214 benimde miyomum var hamilelikte buyumeye başladı dr normalde olabilir sezeryanda dedi ama benim bir de vajinismusum var diyemedim
fatsfats-92 Ceydaaas1 Benim gözümde keratokonus diye bi rahatsızlık var ameliyat oldum sırf o yüzden mecburi sezeryan olcam canm.
Mnakrktt Merhaba devlet hastanesinde doğum olurken mesela gece oldu diyelim sancı kendi doktorumuz geliyor mu yoksa o an nöbetçi kim varsa mı bilginiZ varmı
ikimelekannesii22 Mnakrktt genelde ebeler oluyor normal doğumda nöbetci doktor kimse o bakıyor birde kendi doktorun gelmiyor
Brgmde Benim bebeğinde sıvısı az riske atmak istemiyorum suni sancıda kalp atımı yavaşlıyor diyen var doktora söyleyeceğim sezaryen olsun diye Belkide kendileri sezaryen diyecek ama