Yasek Gzd24 benim de cumartesi randevum var ama ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum, doğruluğu çok az ve Allah korusun olumsuz sonuç çıkarsa ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden en iyisi yapmamak diye düşünüyorum ama bakalım fikrim değişir mi bilmiyorum. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Gzd24 Yasek amin inşallah 🙏🏼 bende çok kararsiz kaldım ama yaptırdım en azından yanılma payı olduğunu da boliyoruz , detaylı ultrosona kadar çok morel bozmamak lazım sonuç ne çıkarsa 🙏🏼🥹
mrp2023 Gzd24 10+6 yım ama çoğu şeyi hamile olmadan önce aldım ☺️ cinsiyeti öğrendikten sonrada cinsiyete göre kıyafet falan alırım
mutlumoms Merhabaa bizde 11 haftaligiz bir sonraki kontrolümüz 13. haftada hepimiz sağlıkla alalım bebisleri kucağımıza inşallah hangi şehirlerde hangi doktorlara gidiyorsunuz ❤️🙋🏻♀️
Gzd24 mutlumoms amin inşallah 🙏🏼🙏🏼 bizimde bir sonraki randevu 14. Haftada umarım cinsiyetide öğreniriz ☺️ Edirne benim sizin ?
Deryyyaa Gzd24 ikili sonucunuz cıktımı acaba🙂 bende bugün girdim ultrasona 🙏🏻 kan verdim işte bir hafta 10 gün çıkar demişlerdi ama belki erken cıktıysa sizin ondan sordum😀😀
Gzd24 Yasek başlamışsiniz yavastan , devamı gelir ☺️ bende iki üç parça aldim sadece bakım çantası termometre şampuan ☺️
mrp2023 Gzd24 11+1 im ben, hamilelik öncesi başlamıştım almaya, şimdi cinsiyeti bekliyorum sonrasında cinsiyete göre bişeyler alırım diye ☺️ bebek arabası seti unisex kıyafetler biberon emzik bu tarz şeylerimiz var
2cocuk2kopek Gzd24 çok erken alışveriş için ama böyle ufak tefek çorap patik gibi şeyler alıyorum 2 cinsiyetede uyabilecek şekilde
Melikeakkc Gzd24 22+1 oldum. 30. Haftada kardeşimden gelecekler var onun bevişi olmuştu yebidoğanları ondan alıcam. Sonra ona göre eksiklere bakıp ona göre alıcam. Yani 30-34. Haftalarda tüm düzeni kurucam inşallah😂 şuanlık evde ilk çocuğum için genel bi düzen hazırlıyorum. Yatağına alıştırma sürecine girdim. Alışırsa çok iyi olacak benim için. 🙏🏼
Talentedmom Gzd24 ağız mendili,bez organizeri,alt açma bakım seti,alt bakıımörtüsü,emzik,çıngırak,tırtıl,pişik kremi bunları aldım şimdilik
Talentedmom Gzd24 ne güzel daha cinsiyet belli değil bir şey alamıyorum zaten oğlumdan bir çok şey kaldı çok da masraf yapmayacağım ama Puset bebek arabası ana kucağı alacağım