Gzd24 Benim gibi 11. Haftada olup alışverişe başlamayı dusunenler var mı?? Neler almayı planliyorsunuz ilk önce ☺️
Nilayy95 Gzd24 ben çoktan başlamıştım öğrenir öğrenmez🙈 unisex yenidoğan takımları tarak vs almıştım 😊 çıtçıtlı atleler bi de.
DENIZ_55 Gzd24 bende 30+6 haftadan daha bisey almadan burda size merhaba diyeyim bu ay sonu alacağım topluca😊😍
Momcrn Gzd24 benim 3.gebeliğim biraz süpriz oldu korunmamıza rağmen daha bebeğim 7aylık cinsiyeti öğrendikten sonra başlayın alışverişe 😘
Yasek Gzd24 10+6 almamak için kendimi zor tutuyorum 🥰 ama ufakntefek şeyler aldım , çöp kovası aldım, minik hastane çıkışı , bir pijama , bir zıbın aldım. Çıktılım her alışverişte artık ilk işim çocuk mağazalarını gezmek oluyor
Deryyyaa Ay henüz almayı düşünmüyorum ya cinsiyet bi belli olsun da öyle düşünüyorum ufak tefek şeyler almaya😆😍
Gzd24 Deryyyaa bende şimdiye kadar durdum ama artık sanki almak istiyorum ya ufaktan cinsiyette 4 haftaya belli olur herhalde 😃
Gzd24 Nilayy95 ben almadım valla ama artık duramıyorum en azından kıyafet hariç biraz bakinmaya başladım 😃
Gzd24 Deryyyaa Ben 7. Haftada kontrole gittiğimde 11. Haftaya randevu verdi ikili için olur dedi hem , bu hafta randevum yarın ama kararsızım yarın orda karar veririm gibi ☺️
Yasek Gzd24 benim de cumartesi randevum var ama ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum, doğruluğu çok az ve Allah korusun olumsuz sonuç çıkarsa ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden en iyisi yapmamak diye düşünüyorum ama bakalım fikrim değişir mi bilmiyorum. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin.
Gzd24 DENIZ_55 ohh maşallah nasıl durdunuzz ☺️ ben her ay parça parça düşünüyorum birden maddiyat çok zorlar diye malum bide hep zam ☺️😃
DENIZ_55 Gzd24 bende duramadım ama bi kaybımız oldu gine aynı sorun olur diye doğuma 1 ay kala alacağız dedik esimle evet hersey her geçen gün zam oluyor eşim sen takma ben hallederim sen istediklerini alirsin götürürüm dedi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hicbirseyin yanına verilmiyor gerçekten çok pahalı kafadan bebek arabasi besik tutuyor zaten😊
Gzd24 DENIZ_55 kotu tecrübe zor maalesef en iyisini yapmışsınız , Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin ☺️
Gzd24 Yasek başlamışsiniz yavastan , devamı gelir ☺️ bende iki üç parça aldim sadece bakım çantası termometre şampuan ☺️