Yenianne91 minikelebek_ benimde yarın 10.hafta olucak tam 🙏🏻 iki haftada bir gittim ben hep bekleyemezdim 😂
minikelebek_ Yenianne91 bende hep öyle yaptım valla ama bu sefer 12. Haftaya kadar beklicem inşallah 2 gün sonra 9 oluyorum zaten 3 haftam kalıyor
minikelebek_ Derya034 nasıl yapılıyor acaba bi bilginiz varmı normal ultrasonmu bakılıyor ekstra bişey varmı ikili test için özele gitmeyi düşünüyorum
Derya034 minikelebek_ Canıl ultrasyonla bakılıyo ense kalınlığı ölçülüyo kan tahlili yapılıyo 10 gün içersinde sonuç geliyo rabbim sağlıklı sıhatlı olmayı nasıp etsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 💕
Derya034 minikelebek_ Ve unutma canım 3 aylık olunca folikasıt bırakıyo bunuda gidince doktoruna sor olurmu unutma
igvescarim Benimde 9+5 11 haftada gel dedi doktor ama 1 hafta daha dayanıp 12 haftada gitmeyi düşünüyorum hem vitamin felan yazsın hemde belki cinsiyet tahmini yapar 😂
Bet-San minikelebek_ ikili test randevusu almanız gerekiyor penitaloji olması lazım yada buna benzer bi isim :)
Busesun minikelebek_ benimde 8 hafta oldu cuma kontrolüm var sanırım ondan sonra 11. Haftada giderim ilk gebeliğimde 11. Haftada cinsiyet öğrenmiştim inşallah yine öğrenebilirim 🙏🏼🌸
Miraaaaam21 minikelebek_ benim doktorum 3 hafta da bir kontrol diyor 🤷🏼♂️bende ayda 1 olmasını isterdim çünkü 3 hafta kısa süre
minikelebek_ Miraaaaam21 ay banada çok uzun geliyor şuana kadar hep 2 haftada bir gittim,Eylül ayında kalp durması sonucu bi kürtajım olmuştu sanırım o yüzden tedirginim hep
Busesun minikelebek_ özele gidiyorum ama bunun hekimle alakası var sanırım bazısı erken görse de söylemiyor
igvescarim Kızlar aranızda karnı ağrıyan var mi benim 2,3 gündür karnım ağrıyor kasık ağrısı felan değil direk karnım ağrıyor hep bir hafifte olsa karnında ağrı var
Kt52 igvescarim bende de var ilk gebelikse daha çok ağrıyor kaslar bilmediği için ikinci gebeliğim benim ilki kadar değil
minikelebek_ Merveee6 Maşallah 🧿 🥰 buraya bi kaç kere fotoğraf ekledim hep erkek dediler,sağlıklı olsunda hiç farketmez ama merak işte