minikelebek_  Merhaba annişler bugün 8+5 olduk kontröle Gittik herşey yolunda sizler ne alemdesiniz,doktor 1 ay sonra gel dedi ama umarım dayanabilirim çok uzun değilmi 1 ay ya 🥲😁
Bet-San minikelebek_ merhabalar benimde 7+6 bugün benimde doktorum direk ikili teste yönlendirdi uzun bi zaman bende durabileceğim den şüpheliyim 🥹
minikelebek_ Bet-San ikili test için normal kadın doğumamı gidiliyor acaba benim 1 ay sonra 13 haftalığı geçicek çünkü
Bet-San minikelebek_ ikili test randevusu almanız gerekiyor penitaloji olması lazım yada buna benzer bi isim :)
ynzl Ben de normalde 9+4 ama doktor geç döllenmeden dolayı 8+4 dedi . En son 7+3ken gittim ve 1 ay sonra gel dedi bana da. Gerçekten beklemesi çok zor 🥹🌸
Derya034 minikelebek_ Merhaba canım ben de 6 haftalıkken gitmiştim şuan 10.3 günlüğüm Şimdi 21 şubatta gideceğim ikili testimide yaptırım 😊
minikelebek_ Derya034 teşekkür ederim Canımm ❤️ normal randevu alıyorum dimi sonda ikili test içinmi geldim diyorum 12 haftadamı gidilmesi lazım tam olarak
Derya034 minikelebek_ Evet canım öyle yapıyosun doktorunun sana sylemesi gerekiyordu sylemedi mi yavrum🪷
Morrinah minikelebek_ ouuuy bizde 9 haftalığız doktora 7+3 iken gittik 11. Haftada diğer görüşmemiz ay çok uzun yaaa hiç sorma 🥹 çok güzel his bulantı ve uykuda olmasa valla prenseslik
buseay26 Benim de 9+5 devletteki randevum 18 Şubat bir de ünide çok iyi bir doktor varmış ona gidicem onun da 27 Şubat yani devlete gittiğimde 10+5 olmuş olacak. İkili test ne zaman yapılıyor doktor mu yonlendiriyor
minikelebek_ buseay26 banada doktor 1 ay sonra gelmedi o zaman kadar 13 olucam bana hiç bahsetmedi ikili testten
ilkkezanneyim ilkkezanneyim kontrolde asla yerinde durmuyordu eller ayaklar kıpır kıpır 😂 şimdiden keseyi nasıl tekmeliyor 2 gram şey ya ilerde işin zor dedi doktor