Glgl Kocaeli’de konak hastanesi mi cihan hastanesi mi iyi sezeryan için daha önce giden yorum yapabilir mi🙏
mmihri Glgl ikisinde de doğum yapam arkadaşım var ikiside çok memnun. Ama özellikel cihan Betül hanımı çok kişiden duydum
tugbaozdemirkan41 Glgl konakta erkan beyi önerebilirim. Normalde şehir hastanesine gidiyorum doğumu orda yapacağım fakat özelde de erkan beye takipteyim. Çok ilgili bir doktor. Ve yıllardır duyuyorum. Çok övülüyor
Ndaaa41 Glgl konak hastanesi Erkan Beye gidiyorum. İlgisi ve bilgisi inanılmaz bir doktor işinin Ehl-i diyebilirim. Sayamayacağım kadar tanıdığım Erkan hocada doğum yaptılar ve çok memnunlar Keza bende öyle suanlık iyi gidiyoruz inşallah doğumuda Erkan hocada yapacağım
Glgl mmihri Peki siz nerden takiplisiniz cihanda bende Betül hanımı duydum Konak hastanesinde kim iyidir sezeryan için ilk doğumum olacak bilgim yok Kocaeli hakkında hiç
panikprenses Glgl ben cihandan ayfer hocaya takipliyim cokta memnunum daha once actigim postta konak hastanesinden fridevs hanimdan memnun olan kisiler vardi bir tanidigim da konakta bahar hanimda dogum yapti takdir sizin saglikla gelsin insallah 😌
mmihri Glgl konakta firdevs hanım çok öneriliyor. Ben şehir hastanesinde Arzu hanıma takipliydim ve bugün doğurdum 🤗 açıkçası bende çok memnunum.
Glgl Beyzzai Sezeryan için mi duydunuz birde konak hastanesinde ameliyathane ortamı nasıl acaba cihan daha temiz diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
TwinsAndBeren Glgl cihan hastanesinde çok güzel oda süslemesi yapıyorlar ücretsiz, sırf bunun için bile orayı tercih ederdim 😂 konakta öyle bir şey yok. Ben akademi takipliyim akademide de yok. Cihan konağa göre daha donanımlı geliyor bana.
Beyzzai Glgl Erkan beye doğum yapan çevremde 7-8 kişi var bende şu an hamileyim henüz doğum yapmadım o yüzden ameliyathane için bir şey diyemeyeceğim. Ben doğum öncesi çikolata kistlerim düşük amh ve kontrolllü gebelikle ilgili kendisinin ilgisinden ve bilgisinden çok memnunum. Doğum yapan bütün çevremde kendisinden çok memnun.
Glgl TwinsAndBeren Oda süslemesi fiyata dahil dediler cihanda da konakta da içinden çıkartamıyorsun fiyat düşmemesi için çıkartmıyorlar çok önemli de değil aslında süsleme hastane olarak güvenilir olsun doktor onu istiyorum bakalım
GamzeKrktn mmihri Kendi doktorunuz mu vardı doğumda peki? Şehir hastanesinde doktor seçemiyorsun doğumda diyorlar ya o yüzden merak ettim
Glgl tugbaozdemirkan41 Hayrlısı inşallah Erkan beyi duydum bende Betül nalbant veya oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım