gmz0007 Hanımlar 30. haftadan sonra kaç kg aldınız gebelikte ? Tecrübeli annelerimizden yorum bekliyorum 🤗
lilyum_ gmz0007 30 haftalık olduk. Şu ana kadar 10 kilo almışım. İnsallah bundan sonra çok fazla almam yoksa nasıl vercez bu kiloları🥺
Mercan0652 gmz0007 ben 30+3 şuana kadar 3 kilo aldım ama şekerden dolayı diyet yaptığım için o da yoksa daha alırdım diye düşünüyorum kendimi zor tutuyorum yememek için çünkü 😅
gmz0007 lilyum_ bizde tam 30 haftayız 12 kg aldım.merak ettiğim 30 dan sonra kilo almadan devam edilebilir mi kısmı 😂
gmz0007 Mercan0652 30 hafta 3 kilo bir mucize olmakı heralde 😬 ben tartının önünden geçsem 2kg alıyorum anlamış değilim 😂
Mercan0652 gmz0007 aslında 24 haftaya kadar 4 kilo almıştım ta ki şeker yüklemesine kadar 😂 sonra aldığımı da geri verdim. Yeseydim ama alırdım bi 8-10 kilo büyük ihtimal.
gmz0007 Mercan0652 aldığınızı nasıl geri verebildiniz ya? ben karbonhidrat yemiyorum günde iki öğün yiyorum protein ağırlıklı besleniyorum yine kilo alıyorum yine kilo alıyorum hahahaha
Baby_B gmz0007 yiyorum aslinda ben,sadece duzenli yuruyorum Yuruyus cok önemli.. Hareketli olmakta Öyle olunca yesenizde kilonuzu koruyosunuz gibi oluyor
Mercan0652 gmz0007 diyetle verdim ben normalde de yeyip kilo alamayangillerdenim 😅 ben karbonhidrat arada az bişey yiyorum ya makarna falan yine de dayanamıyorum 😅 verdiğim 2 kilo ama zaten 4 kilo almıştım. Un falan da yasak hamur işi yemiyorum hiç tam buğday unuyla sadece bazen elmalı kurabiye bikac tane yiyorum o kadar kahvaltı hep aynı fiks zaten 😂
Mercan0652 Asdfgh122 yok kullanmıyorum stabil ilerlediği için değerlerim. Evde ölçüyorum arada bir normal çıkıyor.
Yczr 34 hafta oldu son 2 aydır kilom sabit toplam 10 kilo aldım. Gebelik şekerim vs yok ama yediklerime dikkat ediyorum son iki aydır daha fazla kilo almamak için. 173 boyum, dr dediğine göre 12 kilo idealmis 12 kiloyla tamamlamaya calısıyorum
gmz0007 Yczr kilonuz sabit ama bebişiniz sağlıkla kilo almaya devam ediyor yani mükemmel.merak ettiğim şey buydu 🤭 gün içinde çok hareketli misiniz neler yapıyorsunuz? pilates,yürüyüş vs. ve neler yiyorsunuz ?