zezeeyyy Daha 1 hafta var biliyorum fakat hiç bir gebelik belirtim yok sanırım bu ay da tutmadı, belirtisi olmayıp gebe kalan arkadaşlar kaç gün sonra test yaptınız 😍
Krdeln zezeeyyy bat 19 belirtilerim üç gündür regl ağrısı gibi karın ve kasık ağrısı birde ne kadar uyursam uyuyayım doymadığım uyku ve bel ağrısı bugün test yaptım ama negatif inşallah adetim gecikirde tekrar yapar pozitifi görürüm
[silindi] Benim belirtim yoktu bir hafta kala test yaptım pozitif çıktı 7+4 oldu şimdi inşallah siz de pozitif görürsünüz
PapatiA [silindi] bu işler karışık ya bende ıkı test yaptım negatif bugün kan vercem kanda çıkarsa evdeki testten bıda almıcam 😀
Nasip-1 Anonim_kullaniciiiii benim belimde sag bacagımda arada sancı mı agrı mı oluyor ama ben ovitrelle oldum onun mu belirtileri bilmiyorum
Mrvnrsp Bat 19 bugün bi kahverengi lekelenme oldu .yerleşme kanaması oldujtan sonra mı kan ve idrara yansıyor bilen var mı
zezeeyyy Zuleyhadere25 yani mide bulantısı, kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet olur diye düşünüyorum ama bunların hiçbirisi bende yok 🥲
Zuleyhadere25 Kubusnn anladım canım merak ettim acaba çıkarmı dye aslında öyle bir planım yoktu bu ay korunmasız oldgu için varmı yokmu düşüncesine girdim
Zuleyhadere25 [silindi] valla sabah mı yapmıştınız akşammı gelende sabah daha iyi çıkar diyorlar o testi nerden bulabilirim tüm eczanelerde varmı
Kubusnn Zuleyhadere25 olmadı yapın gebelik testi ne zaman yumurtlama olduğunu bilmediğimiz için bende emin olamadım çıkar mı çıkmaz mı