Prensesimiz Deletedmom128 herkes bana diyor özele git daha iyi bilir cihaz kaliteli. Benim kızda çok zayıf 300 gram yanılma payı olursa 2.300 doğar buda çok söz 😢😢😢
Deletedmom128 Prensesimiz kaç haftalıksın canım ? Bazen ultrason kilosunun üzerinde de doğuyor bebişler
Aysedgrlikrkmz Deletedmom128 maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı güzel uzun ömürler versin isteyen herkese nasip etsin inşaallah bzilere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu güzel duyguları sağlıkla en güzel şekilde yaşamaya nasip etsin İnşaallah 🙏🏼🥰
Deletedmom128 Prensesimiz Sağlıklı olsun kilosu hiç önemli değil canım . Önemli olan doğduğunda solunum sıkıntısı olmaması ve anneyi emebilmesi. İstersen başka bir doktora daha görün
Prensesimiz Deletedmom128 bilmiyorum ki sözde herkes bu doktora iyi diyor bende bilmiyorum normalde başka bir doktora gidiyordum
Deletedmom128 Prensesimiz Bebeğe kilo aldıracak yiyecekler tüketmeye çalışsan canım. Sezeryan mı olacak ?
031965 Hayırlı olsun 🙏🏻 Allah size bağışlasın çok güzel bi evlat olsun inşallah 🙏🏻♥️ doktorun kimdi bu arada 😊
Deletedmom128 031965 Amin 🙏 Size de kolay doğumlar . Daha önce de konuşmuştuk sizinle. Son anda değiştiremedim doktoru. İmran Hanım Doktorum . Akdamarda yaptım iyiki de orda yaptım doktor özellikle de ebem çok iyiydi çok güzel motive ettiler beni.
Prensesimiz Deletedmom128 dedi ki normal görünüyor şu an. Ne kilo aldırıyor bilmiyorum ki iki hafta sa ne kadar kilo aldıranilirim dersin canım
Deletedmom128 Prensesimiz Canım her sabah aç karnına yarımmçay bardağı pekmez iç. Kahvaltıda mutlaka bal tereyağ ye. Gün içinde ara öğünlerde armut havuç tüket. Muz ve kuruyemiş de kilo aldırıyor. Daha iki hafta var 2.5 kiloyu geçsin bebeğin. Alır mutlaka
Prensesimiz Deletedmom128 inşallah canım İnan her sabah pekmez aç karınla alıyorum ama iki tatlı kaşığı bal tereyağı bir iki çatal alıyorum haşlanmış yumurta peynir çökelik yiyorum mutlaka ama almamış kilo. Şimdi kalktım başlı süt içmek için