Zlyha71 Bebeginehasret inşallah bebişinizi de kucagınıza mutlulukla alırsınız bende Zeynep hanıma karar kıldım zaten gidiyordum sürekli ama doğumda sadece kararsızdım .
Bebeginehasret Ceylinimm Ceylinimm ay suan cok mutlu oldum memnunum ama dogumunu yapan birilerini duymak cok guzel 😍
Ceylinimm Bebeginehasret 😙 sezeryanda almiolar ameliyathane de oldugu icin normald dogumda alirlar heralde bilmiorum onu
BaharSefvan Zlyha71 henüz doğum yapmadm ama zeynep hanıma gidiyorm memnunum. Doğumy memleketmde düşünüyorm valla canm
Zlyha71 BaharSefvan bende öyle düşünüyordum canım ama clexane corasprın kullanıyorum doktor değiştirmek istemiyorum birde doğum sonrası evim daha rahat olur diye düşünmeye başladım .
Bebeginehasret Kizlar dogum yapanlar peki buharada normal ve ya sezeryana esimiz yanimizda olabiliyormu bunu belirtsek doktorumuza
gozdetok Erzurumdan annelerın cok olmasına sevındım 😊 bende buhara ıcın bazı olumsuz durumlar duydum öneri üzerine secersenız daha ıyı olur
Zlyha71 [bilinmeyen] anestesiz 400 tl diye biliyorum ben canım ama ben keendim anestesiz yaptırmaya korktum 😔 o yüzden 800 tl vermek zorunda kaldım
Oazfira Zlyha71 Merhaba evet arkadaşım doğum yaptı çok memnun kaldı ben şuan ona gidiyorum ama doğumu araştırma hastanesinde yapıcam Buhara’yı düşünmüyorum.
Zlyha71 Oazfira çok sevindim memnun kalmasına ben oltuda yaşıyorum tayinciyiz malesef o yüzden buhara düşünüyorum .