Fatma_cay14 Musilk-1 ben 6 gün varken yaptım bu sekılde çıktı farklı teste negatif çıktı suan da 1 gün var bekliyorum işte yumurta akı kıvamında akıntım oldu dün bır de göğüs agrım sıddetlı olmasa da var normalde adete 2 3 gün kala başlardı bu ay yumurtlama zamanımdan beri var gogus agırısı bılmıyorum belırtı var gıbı ama
Musilk-1 Fatma_cay14 bu belirtileri bende her ay yaşıyorum ama sonunda adet oluyorum yinede olumsuz düsünmeyelim çünkü adet hamilelik belirtileri aynı
Fatma_cay14 Musilk-1 benım normalde yumurta akı akıntım olmaz goguslerımde çok önceden başlamaz yakın zamanda başlar Nasıp dıyelım bakalım benzer şeyler tabıkı de artık bekleyecegız
Yavuzzynpmhra Fatma_cay14 canım benim Rabbim kalbine göre versin inşaallah , bu erken gebelik testi değil mi ? Ben onu yaptığımda aynen böyle silikti kan verdim çok erken öğrenmiş olmuştum, birde ikiz kızlarım olmuştu 😊. İnşaallah istiyorsan rabbim nasip etsin 💝
Fatma_cay14 Yavuzzynpmhra evet Frelly marka erken gebelik testi 7 gün varken yaptım bunu 1 gün var daha yapmadım bır daha bakalım vardır belki Nasıp Allah sıze guzellıklerınızı der bağışlasın bu arada ❤️🤍