mehtapbayarr Mom_06 internetten mutlu resim uygulamasini acin fotpgrafi oraya yukleyin ve cikan linki kopyalayip buraya yapistirin 🤍
Fatma_cay14 Fatma_cay14 bende bu sekılde çıktı freelly ama kötü yorumlar vardı koktummmm o yüzden yoktur dıye
Yavuzzynpmhra Fatma_cay14 gebelik var, ben bu şekildeyken ikiz kızlarıma hamile olduğumu öğrenmiştim🥹
Musilk-1 Fatma_cay14 geciktimi adetin geçtiyse var gecmediyse daha yenidir yada kimyasal olmasında bende böyle kimyasal oldu canım inşallah hamilesindir
Fatma_cay14 Yavuzzynpmhra farklı marka da negatıf çıktı ama bunda hemen anında pozıtıf çıktı burda da Frelly çok yanıltıyor deyınce korkmuştum aslında
Yavuzzynpmhra Fatma_cay14 canım benim Rabbim kalbine göre versin inşaallah , bu erken gebelik testi değil mi ? Ben onu yaptığımda aynen böyle silikti kan verdim çok erken öğrenmiş olmuştum, birde ikiz kızlarım olmuştu 😊. İnşaallah istiyorsan rabbim nasip etsin 💝
Fatma_cay14 Musilk-1 ben 6 gün varken yaptım bu sekılde çıktı farklı teste negatif çıktı suan da 1 gün var bekliyorum işte yumurta akı kıvamında akıntım oldu dün bır de göğüs agrım sıddetlı olmasa da var normalde adete 2 3 gün kala başlardı bu ay yumurtlama zamanımdan beri var gogus agırısı bılmıyorum belırtı var gıbı ama