Tospik Slm kızlar ben 33+2 haftalık hamileyim 38 de sezeryan olmayi düşündüğüm için son 1 ay 1 haftam felan kaldı şimdiye kadar 12 kilo aldım sizce son ay kaç kilo alırım denildiği gibi 5 6 kilo felan mı alınıyor ve sizler şimdiye kadar kaç kilo aldınız kaç haftaliksiniz ben mide bulantısı cekmedim hiç o yüzden 12 kilo aldım 😶😅
Yorgungebe Tospik canım son ay sadece kilo almıyorsun benim 3 kiloya yakın baskülde oynuyor ödem çünkü😔 birde doğumda zaten ortalama 7 kilo gidiyor bebek ve ekleri
Yorgungebe Tospik ben 33 de kaç kiloydum bilmiyorum ama son iki haftadır tartılmıyorum 15 kiloda saymayı bıraktım zaten kızım alıyor haftada 250🥺
Nursen21 Tospik o kadarda kilo almazsın bence Benimde bir ayım kaldı yani aşırı iştahım açılmadı açıkçası aynı devam ediyorum 32 günüm kaldı bakalım tabi bir ayda iki kilo almayız inşallah
Tospik Yorgungebe tatlim ya ödem öyle 1 ayda oluyo mu olsa bu aya kadar olmazmiydi benim çok şükür hiç şişim yok bence ne bileyim anlamadim ki sen nekadarliksin bide kış diye ödem olmaz diye düşünüyordum
Ayazayaz Deletedmom56 bence 16 , 17 kilo alırsın boşver takma ya zaten vereceksin rahatça ye iç yni hem yiyip zevk aldığın hemde bebeğine yararlı olan bir dönemdesin 🙈 21+4 günlüğüm ben daha 1 kilo aldım 🤷🏼♀️
Tospik Ayazayaz ay herkes bunu diyo 16 17 kilo alirsin diyo bende bi takmış bulundum 15 kilo ile tamamlayayim diye sanki 15 alsam vereceğim ama 16 17 olsa hep böyle kalacağım hissi beni kemirdi 😆😆😆 sen az almissin ben şu 2 aydır 2 kilo anca aldım geri kalani hamileliğin başlarinda görmemiş gibi şımarıkca yediğim için almıştım 😆😆
Tospik Deletedmom56 valla bende 60,5 la kaldim 72 yım bu gidişat beni hiç sarmasa da 15 ile bitiririm inşallah son aydan çok korkuyorum 🤣
Tospik Yorgungebe bebişin ne kadar canım kilosi ben 32. Haftada gittiğimde 2 kilo 121 gramdi 1 hafta 10 gün kadar ilerden gidiyor demişti
Yorgungebe Tospik canım ödemim şu son bir aydırvar 33 lerde tuzlu yiyince şişiyodum aonra geçiyordu şimdi ne yersem yiyeyim ödemliyim sana şu an parmaklarımın resmini atsa gülmekten ölürsün🤭🤭
Ayazayaz Tospik ya dediğim gibi malesef az alanlar kilolarını veremiyorlar fazla alanlar kilolarını hemen veriyorlar ben ilk hamileliğimde 12 kilo ile bitirdim 64 kiloyla Doğuma girdim oğlum 1 yaşındayken ben hala 61 kiloydum 🤷🏼♀️ Ama diyete spora başladım valla hemen verdim inanki vermemenin sebebi geceleri yemek yiyordum mesela çok hareketsizdim 😂 şimdiki hamileliğim problem li geçiyor malesef azımın tadı yerin de değil Canım bişey yemek istemiyor 😔
Yorgungebe Tospik canım ben doğum yapayım sana kilo süreceimi yazayım annem de benim 40 günde hepsini vereceksin diyor
Yorgungebe Tospik cnm benim bebeğim minyon 2700 civarı olması lazım yarın kontrolüm 37 artı 6 oldum😂 ama hep 2 hafta gerideydi
Tospik Ayazayaz ay sorma valla okuyorum 25 30 kilo alanlar doğumdan sonra tartildim 8 10 kg gitmiş diyorlar az alanlar 2 3 kg yazıyorlar nasil bir ters orantıdir anlamadım onu. Ya bence önemli olan başlarda az almak son aylar zaten aliyorsun ama bebeğin ağırlığı ve ödem şişkin gösteriyo oda doğumla gidiyor
Tospik Nursen21 inşallah canim ya ben 15 ile kapatsam da raziyim valla benimde iştahimda çoğalma yok şuan hatta ilk başlarda şimariklik yapip çok yedim kendimi hiç durdurmadim yada durduramadim bilmiyorum ama şuan yeter doydun kalk diyebiliyorum 😁
Tospik Shrydn şimdi kaç haftaliksin canım valla bende inan açılmıyor gibi hissediyorum 32 den sonra kendimi durdurmaya başladım ondan önce dünyayı yesem sofrayı toplarken yine acikiyordum kaç kilo aldın da yeme dedi doktorun
Nursen21 Tospik insan nefes alamıyor Boğaz’ı yanıyor yemekten korkar hale geliyor Bir saat önce eşim geldi kaynanam sevdiğim ekşili köfteyi yapmış banada göndermiş bende dayanamadım yedim Şimdi boğazım çok fena yanıyor Geçmesini bekliyorum uyumak için 🤦🏻♀️
Shrydn Tospik şu an 35 haftam. Ben deylde cocuk kilolu o yuzden ekmek falan yeme dedi doktor. Ben 43 kiloyla hamile kaldım şu an 58 kiloyum. Belkide coktur bilemıycem ama zaten bebeyi eşi suyu kendi kilosu 5-6 kilo oluyo
tesbihlibebek Ya bende 18 haftalığım 3 kilo almışım ama bunu kafama takıyorum daha şuan bu kadar aldıysam ileriyi düşünemiyorum
Tospik tesbihlibebek ben 5. Aya kadar 5 kilo aldım ne olduysa ondan sonra oldu canim ama ben çok iştahliydim
Seymasel68 Tospik vallahı gıtmıyor maleseff ole cok kılo aldın mı tabı kıı ben oglumda 25 kılo almıstımm 10 kılodu anca gıttı verene kadar canım cıkmıstıı 10b12 kılo alsn gıdıyoda canım dazla alınca sıkntıı
tesbihlibebek Tospik bende ya ama kendim,kendime yemek hazırlamakta üşengecim yani yalnız kalsam hiç almam ama kayınvalideme bi gidiyorum yemekleri çok güzel dolu dolu yiyorum geçen kendi anneme gittim iki gün kaldım 3 kilo alıp eve gelmişim ama durmadan yedik eve geldim iki gün dikkat ettim 1 kilosunu geri verdim geri kalanı dengede tutmaya çalışıyorum 😞
Tospik Nursen21 ya yatınca oluyor özellikle demi yemekten sonra. Mide yanmasindan kastettikleri omu yoksa bu Reflü gibi bişey mi. Sade soda iç canim
Motherscup Nursen21 elma ye canım çok iyi geliyor miğde yanmasına ben hep oyle yapiyorum 23.haftamdayım
Tospik Shrydn kaç kilo bebiş canim Sende almışsın aslında da zayıf hamile kalmanin avantajlarını yaşiyanlardansin 😁
Tospik Seymasel68 12 aldım 15 ile tamamlasam 5i kalsa 2 3 ayda emzirip onuda veririm diyorum ama inşallah zuurt tesellisi değildir canım 😁