Eliffbaby buseay26 yaşadığım mide bulantılarını düşününce gelmesi daha sağlıklı diye düşünüyorum kendi açımdan 😇
Ogretmenkusu Eliffbaby 12. Haftada çağırdı 2 hafta kaldı çok heyecanlıyım zaman geçmiyor gerçekten şişkinliğim falan azaldı yine ama mide bulantılarım devam ediyor sende oluyor mu bulantı
Eliffbaby Ogretmenkusu çok oluyor hem de eve gidince bi odada tutuklu kalıyorum resmen o yüzden annemgile geçiyorum . Ben de 12. Haftada gideceğim tam 12 olduğunda mı gideceksiniz ?
Eliffbaby Eliffbaby ben bir de haftaya cuma günü devlete ara kontrol için gideceğim merak ettiğimden dolayı
Ogretmenkusu Eliffbaby devlete git kesin iyi bir doktora benim demir eksikliği kansızlık var hemen başlattı ilaca ve magnezyum yazdı ağrılarım içinde çok rahatladım sırt ağrısı hafifledi bütün testleri yaptı idrara kadar yaptır mutlaka
buseay26 Eliffbaby benim mide bulantim baya azaldı ama bu seferde mide ağrılarım var ve hiçbir şey istemiyor canım
Eliffbaby Ogretmenkusu ben gebelikten önce gitmiştim depolarımı doldurdum diyebilirim özel doktorum da 3. Aydan sonra demir vs takviyesine başlıyoruz dedi
Eliffbaby buseay26 yaşamadım ama o da kötüdür ya sürekli bi yanma hissi inşallah giderek azalır ağrılarımıZ
Ogretmenkusu Eliffbaby çok iyi yapmışsın bende öncesinden de kullanıyordum takviye ama düzelmiyor genetik bizde işte
Ogretmenkusu Eliffbaby benim her gün dolu 3 te çıkıyorum okuldan çok geç oluyor senin programın nasıl boş günün vardır inşallah
Eliffbaby Ogretmenkusu benim 14.15 te bitiyor eşim alıyor öyle geçiyoruz hastaneye mesafe de az olunca yetişiyoruz her günüm dolu
5_erkek_annesi Black- 5 ci oğlumun olacağını öğrendim bugün 😂😳ağustos 7 benim doğum ama yazmak istedim 🥰