Aysesare Ozge-34 ben lohusahamile.com diye bir sitede 4lü set diye geçen bir takım gördüm. Pijama takımı, gecelik ve sabahlıkla birlikte satılıyor 219 TL ondan almayı düşünüyorum. https://www.lohusahamile.com/effortt-4036-ekru-lohusa-hamile-4lu-set
Bebegimcanimm Kızlar elimde lohusa pijama takımı var m beden altlı üstlğ takım altı pembe renk üstü uzun kollu flamingolu göğüs kısımlarının yanlarında çıtçıtları var kolay acıması için lcw hediye geldi etiketi üzerinde isteyen olursa 35tlden göndereyim
Tubi231089 Kızlar civilden sleepy nin merhaba bebek seti çok iyi içinde 1 nu 40 lı bez 2 nu 40 ki bez 4 ıslak mendil 10 alt açma ve 50tl bilginiz olsun çok iyi geldi ayrca indirim için attığım 10 tlye zıbın lar ve pijama üstü de çok iyi geldi indirim yerine linkini atmıştım bakabilirsiniz ihtiyacı olan
YsmnYsn denizoktay ben sonunda aldım arabayı. Milyon tane araba araştırdım gidip hiç bakmadığım bir model aldım 🙈 kanz proxima. Kapanışı falan çok güzel bi bakın derim.
Gamzelibebek YsmnYsn dediğiniz araba travel diye geçiyor ama baston gibi değil :/ kafam çok karışık aneeeyyy😂
Neslihankyvn Kızlar anne kucağı aldınız mı? Ebebebkte karaft ürünleri indirime girecek orda varmıydı alan varmı?
YsmnYsn Gamzelibebek ben dün inceledim baston tamamen. Tek sıkıntısı çok zor sökülmesi ama zaten puseti uzun süre kullanacağınız için tak çıkar yapmanıza gerek kalmayacak. Videosunu izleyin orijinal videosu var youtubeda
YsmnYsn magi vallahi mağazada 809 lira idi hatta eşim bizim aldığımız arabanın yanında bunu da alalım dedi 🙈
Kadmet Cuk kalın olcağını düşünmüyorum ☺️ Odanın sıcaklığına göre kat kat giydirilmezse bebek sadece bu tulum o mevsimde iyi olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣️