Rrraaaiiinnn Zuhresule maşallah çok güzel olmuş hayırlısı ile ben daha başındayım hamileliğin inş. Oda düzenleme zamanlarimizda gelir:) heyecanla bekliyorum. Kıyafetleri açıkta toz olması vb zor olmayacak mı aklıma takıldı :) ve duvar panosu astığımız resimler çok modern bi hava katmış gerçekten güzel olmuş saglicakla bebisiniz uyuşun büyüsün bu odada ins.
Zuhresule Rrraaaiiinnn hepimiz sağlıkla büyütelim insallah :) toz konusu da bebeğin onunla da tanışmasının gerektiğini düşünüyorum mikroplarla da tanışmalı :)
EzEy elifff26 ben instagramda madam mabelden aldım kampanya yapmışlardı cibinlik 100 tlydi resim attılar kargolarken çok beğendim kargomu bekliyorum inşallah bugün gelecek
Synonyms Zuhresule elinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor. acaba çerçeve ve resimleri nereden aldınız?
Busra5151 YsmnYsn Doğum yaptığında illaki kg vermiş olacaksın canım karın gitmiş olacak onu düşünerek almak daha mantıklı bence
Peri_6161 Aymin ben aldım henuz kullanmadm ama kullanıslı hafıf tek elle kapanıyor hemde anakucagı takılıyor gayet ıyı yesılı 450 tl dusmusdu aldım bende
Zuleyhagunes Kubuss loya.com.tr den aldim ben nbb nin urunu külotu ve sutyeni Lcw dan de aldim hamile kulotu Birse trendyoldan almistim hamile kulotu
Ed71 Kızlar instagramdan ebabynest sayfasından babynest almıştım şimdi geldi büyük ve baya güzel alacaklara tavsiye ederim
Hayalimibekliyorum Ed71 kac aya kadar kullanilir bana kucuk gibi geldi boyutu yaa 80/45 kapali hali dedi bide mali iyimi
Hayalimibekliyorum Us41 https://www.instagram.com/p/BuIvTAXHBel/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1blp00qnvsci7 bak canim bu sayfa ben srdum byle 5 li set 200 babynest ve icindeki yastık 130 kargo ücretsiz bana cok iyi geldi
Hayalimibekliyorum Merhaba kislar onerebileceginiz göğüs ucu kremi varmi bide onceden surmek gerekiyormus catlama olmamasi icin ne kadar dgru acaba
angelrosee Hayalimibekliyorum evicap almanı tavsiye ederim göğüs ucu olmayan biri olaraka ilk hamileliğimde dr Bunu vermişti o zaman hiç bir şey olmamıştı şimdi yine alıcam doğumuma bir ay kala kullanmaya başlıycam
SerminMutlu Hayalimibekliyorum lansinoh lanolin hpa ben bunu alacagim ki zaten en iyiside bu 🤗 dogumdan 2hafta kadar once surmeye baslamak gerekiyor ayrica onceden de gogusleri catlak yagiyla surekli nemlendirmek gerekiyor 🤗🤗