ESRALI34 Asude merhaba 7 yasinda bir kizim var.2012 yilinda amerikadan almistik.cok guzel kullandim.tentesi gunes icin cok yeterli.kullanimi rahat.bagaja cok rahat sigiyor. ben yaklasik 3 sene kullandim.benden sonra gorumceme verdim.o da 2 cocugunu buyuttu.gercekten cok saglam ve kullanisli
Doga_deniz Zuleyhagunes fisher price ın tüm oyuncaklarını tavsiye ederim şahsen dönence olarak da eğitici köpekçiğin projeksiyon olan dönencesinden aldık uzaktan kumandası da var bir sürü ses ninnisi var sesi ayarlanıyo tavana da yıldız yansıtıyo gece lambası gibi çok güzel tavsiye ederim e bebek indiriminden 150ye almıştık normal fiyatı da 200 dü yanlış hatırlamıyosam
Zuleyhagunes Doga_deniz evet canim o dediginede baktim bu gonderdigimin hem tavana yildiz yansitmasi hemde gece lambasi var oyuzden sevdim ay seklindeki yer besin icinde yaniyo gece guzel olur diye ama indirim yok suan sanirim hic biyerde😏
Merveklcars elifff26 yumuşak başlıklı maşrafa aldım çok kirli geldi sanki kömüre bulanmıştı. Neyse dedim yıkadım. Diğeride kiraz çekirdekli reflü yatağı, yine çok kötü kokulu geldi ayrıca gözüme temiz gelmedi iade ettim. Kötü bi imaj bıraktı
TgceBkr Kubuss canım dolaba koyma demişlerdi bende koymadım dışarıda duruyor herhangi birşey olmadı 😊 Merveklcars bir hacışerif çikolatası kadar değil tabi ama gayet güzel canım biz beğendik 😊 tazeydi.
Doga_deniz Zuleyhagunes https://www.toyzzshop.com/egitici-kopekcik-3u-1-arada-donence?serial=44683 bu benim aldığım çok güzel gece lambası olarak değil projektör olarak kullanılıyo ama yıldızların ışığını açınca zaten baya aydınlatıyo🤗 Senin attığınla tipi değişik bi tek bence hiç düşünme al derim şubat indiriminden almasam ben de indirimli alamazdım fisher price kolay kolay indirim görmez çünkü ☺️
Yogurtlupilav PitirciginAnnesi22 bence yeterli, elimdekiler tükendikten sonra onları tekrar alırım. Hatta başka doğal markalar denemeyi düşünüyorum, büyük bir aşkla bağlanmadım mustela ürünlerine.. doğal başka alternatifler denerim muhtemelen..
Yogurtlupilav Meralim09 bende çok aradım bunu en don bulamayınca ebebekte satılan babyjem in çamaşır filelerinden alıp organizer olarak kullandım. Hem temiz oldu hem düzenli, fileleri de bebek eşyalarını yıkarken kullanıyorum hala 😊
Fatmakrt Zuleyhagunes aynen canım ya o kadar beklemiyordum ben 🙈🤪 neyse bekleyelim bakalım daha doğmadı nasıl olsa bebiş 😂
Synonyms https://www.instagram.com/p/BvTZHQxBy7l/?utm_source=ig_web_button_share_sheet amigrumi oyuncaklarımı buradan aldım. fiyatları uygun istediğiniz modelde çalışıyor ve fiyatları piyasanın altında gibi geldi. bir başak burcu olarak araştırmak benim işim :) tavsiye ederim.