TgceBkr Merveklcars Çikolataatolyesi.com dan yaptırdım metal kutuda 100adet çikolata + kolonya şişesi kargo bedava 100₺ ye geldi. Ekstradan 5-6 adet çikolata daha koymuşlar gayet güzeldi tazeydi watsaptan da her yazdığınızda gayet güzel ilgileniyorlar tavsiye ederim
Merveklcars TgceBkr canım bu hangisi atabilir misin benim beğendiğim 100 adet 150 TL kare kutu seninkini göremedim
TgceBkr Defnenin_annesi rica ederim 🤗😊 Zarife0666 ben geçen hafta sipariş vermiştim , 1 hafta içerisinde elime ulaştı . şu an 36/2 deyim ne olur ne olmaz diye getirttim 😊
Defnenin_annesi Kubuss Kubuss ben ablama aldığımda 33 haftalık felandı. Buzdolabına koymuştum birşey olmadı. Bende 35 haftalığım dün sipariş verdim. Gelince dolaba koyucam yine.
TgceBkr Kubuss canım dolaba koyma demişlerdi bende koymadım dışarıda duruyor herhangi birşey olmadı 😊 Merveklcars bir hacışerif çikolatası kadar değil tabi ama gayet güzel canım biz beğendik 😊 tazeydi.
Bumptious _elif_ ben de çok merak ediyorum aventle arasında 3 kat fiyat farkı var aynı işi görecekse ben de mycey alacağım ama nette hiç yorum yok
_elif_ Bumptious görsellerine bakınca çok benziyorlar, zaten ne kadar kötü olabilir ki. Alıp denemek de fayda var diye düşünüyorum 😊
Eminer https://www.hepsiburada.com/real-star-fi01-uzaktan-temassiz-atesolcer-p-HBV00000ICGZE?magaza=PHARMATEM bu ates olcerden almak istiyorum fiyatta düşmüş kullananiz yada alaniniz varmı
Merveklcars elifff26 yumuşak başlıklı maşrafa aldım çok kirli geldi sanki kömüre bulanmıştı. Neyse dedim yıkadım. Diğeride kiraz çekirdekli reflü yatağı, yine çok kötü kokulu geldi ayrıca gözüme temiz gelmedi iade ettim. Kötü bi imaj bıraktı
Kubuss Defnenin_annesi Ya ben hacışeriften almaya kalktım da dolaba koymayın üstü beyazlaşır dediler bende 35. Haftaya gircem nasipse almadım biraz daha bekliyim diye canım
Zuleyhagunes Merhaba kizlar donence alan var mi bende bunu cok sevdim indirimde yakalayamiyorum bi turlu https://www.toyzzshop.com/fisher-price-donence-mutlu-dusler?serial=3038&gclid=EAIaIQobChMI5rTR66-T4QIV1aiaCh3x5wpUEAQYAyABEgIvrPD_BwE
Doga_deniz Zuleyhagunes fisher price ın tüm oyuncaklarını tavsiye ederim şahsen dönence olarak da eğitici köpekçiğin projeksiyon olan dönencesinden aldık uzaktan kumandası da var bir sürü ses ninnisi var sesi ayarlanıyo tavana da yıldız yansıtıyo gece lambası gibi çok güzel tavsiye ederim e bebek indiriminden 150ye almıştık normal fiyatı da 200 dü yanlış hatırlamıyosam