Elifesma ben lohusa takımı almadım. Oysho’dan gecelik, pijama takımı ve sabahlık aldım. Hem daha şık ve kaliteli hem de hala kullanıyorum. Doğum yapalı 5 ay oldu
    mervermzn ben satış yapıyorum, alanlar çok memnun🤗
    Emncvk bebek arabasını örtüyorum, evde koltuğa yatırmadan önce altına seriyorum, annemlerde vs. Poposunu yıkadığımda kurulama amaçlı kullanıyorum, omzuma atıp gaz çıkartıyorum, bebek temiz bezle temas ediyor
      5 ay önce doğum yaptım 🤗

1- SILVERETTE Göğüs Kalkanı ✅
      2- Green Moms Bebek Deterjanı ve Yumuşatıcısı ✅
      3- Kameralı Motorola Bebek Telsizi ✅
      4- Babyjem küvet ve KÖPÜKLÜ file ✅
      5- Burts and Bees pişik kremi ve şampuan✅
      6- Babyjem Magic Cup Maşrapa ✅
      7- Lansinoh Göğüs Pedi✅
      8- Avent Ultra Soft Emzik ✅
      9- Wishbear Uyku arkadaşı ✅
      10- Depend Külot
        Başka şeylerle ilgili sorularınız varsa alırım🤗

Ayrıca, Çocuk doktorumuz koltuk altı derecesi önerdi, uzaktan ölçen yanıltıcı olabiliyor.
          glam bende koltuk altından ölçene daha çok güveniyorum. Biraz daha uğraştırıcı oluyor ama daha dığru sonuç veriyor.
          glam a101 den aldım ben küveti file konusunda çok kararsız kaldım köpük file hemen iniyor diyorlar bi de olur mu acaba 😑
          • glam bunu yanıtladı.
            Sirincili selamlar birşey sormak istiyorum doğumdan sonra annenin veya kaynananın sizin yanınızda kalması faydalı bir durum mu
            ben kimse yanımda olsun istemiyorum
            herkes birşey söyler
            lohusalık halimde sinirlerimde bozuk olacağı için o an onları çekmek istemiyorum
            yalnış mı düşünüyorum acaba
              Fatmakrt küvetinize olur mu bilmiyorum ama ben köpüklü fileden çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım, bebek çok rahat yatıyor üzerinde
                Umm benimkilerin ikisi de şuan yanımda bazen kargaşa olacağını düşünsemde sonuçta benim ve kızım için kalkıp geldiler destek olmak için 😬
                glam beden nasıl yaptınız? Kocaman oldum artık da xl yetecek mi bana bilemiyorum 😂 denemeye de gidemiyorum
                • glam bunu yanıtladı.
                • glam bunu beğendi.
                  glam reflü yatak ve kanguru olarak kullandığınız oldu mu?
                  • glam bunu yanıtladı.
                  • glam bunu beğendi.
                    glam merhaba, emzirme sütyeni veya atleti kullanıyor musunuz ? Sizce hangisini almak lazım
                      Ebebek indirim kodu olan var mı?