Ays7140 Kubuss canım ilk zamanlar bebegin gobegi dusmedigi icin iç zıbın giydirmek daha kolay ve daha iyi oluyor diyolr
Gulenay Kızlar jokerden indirimi olan varmı mesaj geliyormuş %30 indirim diye bana o lazım biz ilk defa alışveriş yapıcaz bize mesaj gelmedi bu yüzden bebek arabası alıcaz indirimli lütfen yardım edin 🙏
srpaca Zehramom canım devam ediyor mu emin değilim ama kendi sitesinde hediye çekine FLAMINGO50 yazarsan zaten %50 indirim veriyordu en son 😊
mimaranne Herseeyinasli BBC-HA97-K7DR-DDSR bunu kullanabilirsiniz ama süresi 1 Nisa’n a kadar bebekcim.com dan alabilirsiniz
hamish18 Cereeen instagram da Cereeen muhendisoglu diye bir sayfa var instagramda birçok ürünü inceliyor ve johnsons baby iki içerik iyi değilmiş ...SLES ve Sodium Benzonat içeriyormuş takip et derim o sayfayı.... birçok ünlü markaları inceliyip yıldızlar listesi oluşturuyor
Tubi231089 Kubuss yne de çok koymayın bazen verdiklerinizi geri vermiyorlarmış siz giydirirsiniz ilk giyeceği şeyleri orta halli koydum bn gelince biz giydiririz dye iyi aldıklarımı koymadım mesela
Kubuss Ays7140 Evet canım duymuştum onu bende ayrıyeten almıştım iç zıbın 5 li takımın içine koydum 😊
drsdndl İnstagramda bebek ürünlerindeki indirimleri duyuran bi sayfa belli takip etmek istersiniz https://instagram.com/beybindirim?utm_source=ig_profile_share&igshid=1nkbe5pi7gez7
drsdndl Musa2014 Fena değil diyebilirim , bebeğime pişik yapmadı bebeğim içinde gayet rahat,ama biraz taşma yapabiliyor