deryakuralerturk Meryemelif 36+2 de gittim 2400 grdı cuma günü gideceğim tekrar bakalım ne kadar oldu 37+2 olacak cuma günü de
Cihan145 deryakuralerturk 38+3 benimde normal bekliyordum ama dün kontrolde bebeğim 3700 olduğunu söyledi daha kiloluda olabilirmiş cuma günü sezeryan olacağım 🥲
deryakuralerturk Cihan145 hem bebiş hem sizin için en güzeli neyse o olsun 🥰 maşallah diyim bebisede benimki 36.haftada daha 2400 grdi cuma günü gideceğim tekrar bakalım ne kadar oldu 🙈🥰
ayseallpi Cihan145 sizinde maşallah durum hemen hemen benimle aynı 37. Hafta da bizde 3800 dük şuan 38 deyim ne kadar oldu kilomuz bilmiyorum ama 4 kg geçeceğimiz belli
Nisatuce9 ayseallpi Anladım canım hayırlısı olsun ınsallah.Rabbim saq saqlım kucaqımıza almayı nasıp etsın ınseAllah bebişlerimizi
Tosca Meryemelif yaaa aynı gün 🌸geçen perşembe günü 3100 dü cuma kontrolümüz var şuan kaç bilmiyorum sizin kaç
aybikannesi kedilibebeli aynı durumdayız günlerimiz de aynı inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🥰 biraz minik benim kızım haftasına göre o yüzden ne kadar tutabilirsem tutuyim büyüsün istiyorum
kedilibebeli aybikannesi Amin inşallah sağlıcakla, kolayca kavuşalım bebişlerimize 🥰 sonuna kadar dursalarda her türlü kavuşmamız yakın artık çok heyecanlı 😍
Meryemelif deryakuralerturk benim de cuma günü kontrolüm 36+4 olacak cuma günü bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum
thingma Ebrarhcr Merhaba, geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsiniz. Haftamız ve günümüz aynı, bebişinizin başı kanalda mı? Benimki daha girmemiş ponçik
Ebrarhcr thingma merhaba teşekkür ederim amin Doktorum yavaş yavaş kanalda ilerliyor demişti yarın gideceğim hastaneye bakalım ne diyecek
Arven09 Ben de 38+0 oldum. Bebek kıpır kıpır ama ne sancı ne de aşağı baskı yok. Kanala girse hisseder miyim sizce?
emne39-69 Arven09 evett bizim de yarın 38 oluyor geçen hafta nst de sancılarımız çıkmıştı ama kesildi normal beklendiği için de beklemedeyim şu anda. Kanala girince yürüme de zorluk olurmuş ama benim ki kanala girmemiş yine de zor yürüyorum bilemedim😅
civcivmomy rozamomy benimde 36 da 40-50 arasında çıktı ama açılma yoktu, 37 de 55-70 arası çıktı ama bebek kanala girmemişti bekliyorum ben de :(
Merve-metin mervemurat16 6 şubatta doğum yapacaktım bebeğim 30 ocakta doğdu şubat annesi olacaktım Ocak annesi oldum 😍
deletedmom43191 mervemurat16 merhabalar 🥰 bende subat annesiyim 28 subat son günüm hala bekliyor kızım hiçbir belirti yok 😏😏 sabirsizca bekliyorum