Gsgsgsgsgs aryadeniz25 aynı haftamız ve günümüz bende artık gelsin istiyorum ama tık yok 32-36 arası sancım oluyordu şimdi hepsi kaçtı gitti sanki.. bugün çatı muayenesi var bakalım sonuç ne olacak çok stresliyim 🥹
Ebrarhcr mervemurat16 39 + 2 baya zorlanıyorum artık bir türlü gelmiyor kızım iki üç gündür çok sık yalancısın sancı çekiyorum ama gerisi gelmiyor Bir de üstüne çok kötü soğuk algınlığı bir türlü gitmedi doğduktan sonra ona bulaşacak diye korkuyorum nasıl olacak böyle😮💨
thingma Ebrarhcr Merhaba, geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsiniz. Haftamız ve günümüz aynı, bebişinizin başı kanalda mı? Benimki daha girmemiş ponçik
ayse5487 mervemurat16 37+0 ile baş aşağıda bekliyor çiçeğim 🥹 vajinal olacak sanırım dönmezse beklemek de zorluyor ama sağlıklıca gelsin yeter ki bekleriz 🥰
rozamomy User33 eşim artık işten gelince, sabah kalkınca falan hala dogurmadin mi diye soruyor garibim 😂
ayseallpi Nisatuce9 evet bebek pozisyonunu almış şuanda 38+3 günlüğüz herşey yolunda çok şükür 🥰 doktor sadece bebek iri olduğu için sezeryan olsun Bebeğin omzu kolları çıkarken riske girmesin dedi bende kabul ettim
Nisatuce9 ayseallpi Anladım canım hayırlısı olsun ınsallah.Rabbim saq saqlım kucaqımıza almayı nasıp etsın ınseAllah bebişlerimizi
Cansu344 Dhdhdbfhfn benimde 38+1 karnımda sertleşiyor bebek sürekli karnım ağrıyor hafif belim geçiyor hangi şehirdesiniz
Tosca Meryemelif yaaa aynı gün 🌸geçen perşembe günü 3100 dü cuma kontrolümüz var şuan kaç bilmiyorum sizin kaç
deryakuralerturk mervemurat16 36+6 dayız 🥰 25 şubatta sezaryen olacağım ve artık geçsin istiyorum şu 2 hafta 😁
Cihan145 deryakuralerturk 38+3 benimde normal bekliyordum ama dün kontrolde bebeğim 3700 olduğunu söyledi daha kiloluda olabilirmiş cuma günü sezeryan olacağım 🥲
Firdevs192 mervemurat16 yarın sabah doğuma giricem inşallah. Çok heyecanlıyım. Normalde 27 şubat beklenen doğum tarihiydi.🩷