MerveP 19 yaşındayım ve 1 aylık hamileyim. İlk ayda aş ermeye başladım canım sürekli tatlı istiyor. Arkadaşım erken başlamış dedi. Ama normalmi yani olabilirmi ilk aydan aş ermek
Seda5892 MerveP bende de aynı oldu hatta öğrenmeden önce başladı şuan çok saçm sapan şeyler istiyor canım yenmesi imkansız olan şeyler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kkubraa MerveP aşermenin zamanı yok bence 😇 ilk hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda aşerdim şuan 7aylığız hala deli gibi uykularımda aşeriyorum
MinnakAnnee MerveP benimde ilk haftalarda acayip tatli istiyordu canim bence hatta ilk haftalarda daha cok aserme oluyor 🤭
Merve5002 MerveP ben 6. Ayımda aşermiştim rüya görmüştüm. Bir daha da canım o kadar çok bişey istemedi
MerveZafer Canım ben 13 haftalık oldum daha canım bir şeyler istemedi tabii herkesin aynı değil benimde ilk gebelik fakat daha çok erken başlamış sanki seninkisi 😊 psikolojik olabilir mi acaba bu durum
MerveP MerveZafer bilmiyorum ama sürekli yiyesim var & evet erken oldu biraz. Ama isteyerek oldu önemli olan bu bence 🙈
MerveP Seda5892 aynen ben öğreneli 1 hafta oldu işte ve deli gibi şeyler istiyordu canım. Ki hamilelikten önce Limona tikim vardı gördüğüm an çığlık atardım. Artık yiyorum canım baya çekiyor ve rahat 2 tüm limonu yiyebiliyorum
MerveP Kkubraa hahaha daha olmadı bende uykumda aş ermek ve hayırlı olsun az kalmış bebeişin doğumuna Allah sağlıklı büyümeyi nasip eder inşallah ❤️
Seda5892 MerveP bende bugün limon yedim normalde de limonu çok severdim kabuğunu soyup yerdim direkt o derece düşkündüm 😂 hamilelik insana herşeyi yediriyor valla 😍
Seda5892 MerveP benimde canım balık çekmişti hastanede yatıyordum hemde hamsi oysaki en son belki 4 5 yaşında yemişimdir o derece nefret ederim balıktan 😂 sonrasında geçti tabi yemedim 😂😂😂
Merve5002 MerveP yok hayır 🤦🏻♀️ Ve ondan sonra da aşermedim şuan da 38. Haftadayım her an doğumum olabilir 😀
Seda5892 MerveP fazlasıyla değişik bi de gözümün önüne geliyordu tövbe yarabbi 😂😂 doktora söyledim balık yiyemiyorum diye nedenini sordu söyledim epey güldü sebebim de çok komik 😂😂😂😂😂😂
Seda5892 MerveP gülmek Yok ha 😂😂 abim ben küçükken balık seni yer demiş ben o günden beri balık yemiyorum nasıl bir korkup tiksindiysem😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂