Edosgebos67 FRVP20 canım bence var. Artimed mimli ama kaset testleri değil erken gebelik testleri yanlış sonuç veriyor. Ya Bi test daha al farklı marka ya da kan ver ama bence pozitif
Asyam4316 FRVP20 benımde aynı test senın gıbı çoktı canım yanlış sonuç veriyor dedıklerı ıcın tereddütteyım ya
Momcrn FRVP20 hemen çıktıysa var bence kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor ki silik çizgide sizi korkutmasın hamilelik 2 3 4 haftalarda olduğunda silik çizgi çıkar yeni hamilelik olduğu için ama bence var canım hemen çıktıysa kesin vardır
FRVP20 @Momcrn @bebeklerim__ kızlar hastaneye gittim ama daha çıkmamış dediler sisteme de düşmedi bakalm yazacağım sonuç çıkar çıkmaz
Dmlakrbg FRVP20 marka hatırlamıyorum ama 3.gebeliğimi bende böyle silik öğrendim. Şu soldaki 3 dikey çizgi bendeki testte de var. Aynı marka olabilir belki. Kan verip emin olun.
Alev-63 Hep artımed kullanırım olmayınca negatif veriyor ama ilk defa bu ay yapar yapmaz çıktı hamileyim 🥰
Alev-63 1devaannesi 6 haftalık oldum ilk test yaptığım gün beta verdim regli günümde yapmıştım 266 çıkmıştı