FRVP20 Kızlar kurma çizgi olma olasılığı var mı hemen çıktı ama silik olunca korktum eğer bu test doğruysa ben yeniden anne oluyorum allahım inanamıyorum 😍
TugceOrak FRVP20 artımed mimlenmiş bir marka maalesef. Sürekli yalancı pozitif veriyor. Forumda aratırsanız yüzlerce örnek var. Başka marka testiniz varsa tekrarlayın daha sağlıklı sonuç alırsınız
Edosgebos67 FRVP20 canım bence var. Artimed mimli ama kaset testleri değil erken gebelik testleri yanlış sonuç veriyor. Ya Bi test daha al farklı marka ya da kan ver ama bence pozitif
FRVP20 Liddle_mom hemen çıktı ya silik olunca insan korkuyor yarın sabah kan testi de verip netleşince inşallah mutlu olurum
FRVP20 TugceOrak evet çok duydum ben adetim geçtiği için yaptım ya inşallah yanıltmaz beni en iyisi kan vermek
TugceOrak FRVP20 çok ümitlenmemek lazım işte bu durumda. Marka mimli çünkü. Siz yarın kan verin en kesin sonuç için, eğer varsa kanda kesinlikle çıkar zaten.
Liddle_mom FRVP20 vallaha canım ablama geçen hafta yaptık bende yalancı sandım ama gerçek çıktı ondan 1 umut var yarın kan ver derim 🤗
FRVP20 Liddle_mom inşallah canım. Ya hemen çıkması beni umutlandırdı silik çıkması da korkutu açıkçası bakalım Rabbım ne gösterecek