B-Ada ayse5487 bu arada ben epidurali 9 cm açılmam olduğunda istemiştim. Epidüral yapıldı yaklaşık 20 dk sonra kızım doğdu☺️ doktorumun söylediğine göre epidüral almasaydım daha kısa süre içinde doğarmış kızım. Sancı hissetmediğim için ıkınma süreci uzamıştı☺️
ayse5487 B-Ada ağrı eşiğiniz çok yüksekmiş maşallah 🤩 benim de bi yerime dokun ortalığı ayağa kaldırırım 😅😅
ayse5487 B-Ada önerdiğiniz sayfalar varsa bilmek isterim tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tekrar ☺️🥰
B-Ada ayse5487 tabiki ☺️ ebebircankarakuzu uzmanebe.ayse hilal.ebe ferzanebe drsevalzeren simgedduman İnstagram kullanıcı isimlerini yazdım, bakmanızı tavsiye ederim ☺️ rica ederim umarım faydam olmuştur 🌸
B-Ada ayse5487 aslında bende kan verirken bayılan biriyim 😂 dediğim gibi sürece odaklanınca su gibi geçiyor herşey ☺️
Betul_2626 Benim bu gün kasıklarım çok ağrıdı acaba doğuma bir işaret mi bu ara ara mini ağrılar girdi
Moomtoobee Benimde hayalim prenses doğum inşallah hersey uygun olur da normal doğum yaparım en iyisi ama suanlik bebeğim ters sezeryandan korkuyorum 😔 prenses doğumu hep merak etmişimdir yürüyerek çıkmak istiyorum doğumdan
Aniiiskosu Vajinal yolla tek bu şartla doğum yaparım yoksa alın beni sezaryene. İki kez çatala oturdum psikolojim bozuldu. Bebeğimin sıvısı kaçıyor sandım onun için 3 hafta arayla oturmak zorunda kaldım. Hiç doğum da yapmadım ve doğumhaneye aldıkları içinde biraz tırsmadım değil ama kimse yoktu. Amnisure testi vermek zorunda kaldım. 2. Sinde o kadar çok canım yandı ki bağıra bağıra verdim. Hatta eşimin yanına döndüğümde ben böyle doğuramam diye ağladım. İki gün oturamadım üstüne acıdan. Eğer vajinal prens doğurursam yazarım bu araya ♥️
Betkbet PapatiA şunu merak ediyorum Normalde özel hastanelerde sezaryen fıyatından daha fazla epıdural prenses dogum ıcın ekstra Bı ucretı oduyoruz epıdural takılıp sezaryene donunce ödemeyi sezaryen uzerıne mı prenses dogum uzerınden mı yaptınız
PapatiA Betkbet mesajınızı yeni gördüm sezeryan üstünden Ödemiştik ayrıntılarda sezeryan , yatak oda parası , ped,alez,ağrı kesiciler olarak yazıyordu