35-36 haftalık nasıl gidiyor
yeni_anne2 aiki hafta kalmış sizinde❤️ az kalmış sağlıkla gelsin
36+2 deyim doktorum en son 28 şubatta alırız demişti ama çarşamba günü tekrar kontrolüm var . İşin kötü yanı grip oldum bugünde ishal oldum fenalardayım yani 😣
Hasret72 amin inşallah cümlemizin 🤲🌸
Hasret72 36 dayım normal doğum gibi suan bas asagı da dedi dr bu hafta yine gidicem bakalım
Hasret72 34+4 teyim bnde makat gelişi bizdede dönmemiş henüz doktor 17 şubatta gel dedi bakacak bakalım yolumuzu çizicez. Bende de karın ağrısı vajinada varisim var bide onlar çok ağrı yapıyo adım atmak bile çok zor. Ve şuan bu akşam başladı midem yanıyo 😅 nefesim çok darlanıyo tek burnum tıkalı uyuyamıyorum Allahım ne arasan var ya 😂😂
Hasret72 Biz de 35+3 teyiz uykular haram oldu. Ayaklarımda ve ellerim de ödem oluyor dün kontrolüm vardı ayın 28 de doktorum sezeryan için gün verecek. Rabb’im sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
- Düzenlendi
Hasret72 canım benimki hala dönmedi 37 deyim cuma günü sezaryenim var makat geliş bebekler zaten 38 i zor görüyor benim bugün nstde sancım 100 çıktı düşün az kalsın doğuruyordum ayakları aşağıda olduğu için inanılmaz sancı veriyor ve aşağı vurduğu için açılmaya bile neden olabiliyormuş .
tugbaa-54 merhaba haftamız aynı bel agrınız oluyor mu belim kopuyor resmen bi kaç gündür
Aslaninannesi_ evet benim ki de ayakları aşağı da o yüzden kasığımda çok ağrı olıo