• Gebelik
  • 35-36 haftalık nasıl gidiyor

Hasret72 daha doğum tarihi belli değil ama baş aşağı pozisyonda normal olacak inşallah. Uyuyamıyorum,icim daraliyor,nefes alamıyorum, yüzüm gülmüyor,mutsuz depresif bişey oldum recep ivedige döndüm iyice. Uyumak istiyorummmmmm 🥴🥴

Girlmama bizde almadık doğum pozisyonu ama doktorum halen sezeryan demiyor, 37 38 de dicem diyor bende anlamadım

xAnneyiMx bugun kendime dedim son ay hamilelikte en zor aymış, karmakarışık bişi

36+2 deyim doktorum en son 28 şubatta alırız demişti ama çarşamba günü tekrar kontrolüm var . İşin kötü yanı grip oldum bugünde ishal oldum fenalardayım yani 😣

Hasret72 36 dayım normal doğum gibi suan bas asagı da dedi dr bu hafta yine gidicem bakalım

Hasret72 benim doktorum da öyle dedi hem beklemiş oluruz belki döner diye hemde ilk gebelik olduğu için vücudun normal doğum yapmışsın gibi algılamasını istiyorum bundan sonra 39-40 arası doğurtmayı tavsiye ediyorum dedi

Hasret72 34+4 teyim bnde makat gelişi bizdede dönmemiş henüz doktor 17 şubatta gel dedi bakacak bakalım yolumuzu çizicez. Bende de karın ağrısı vajinada varisim var bide onlar çok ağrı yapıyo adım atmak bile çok zor. Ve şuan bu akşam başladı midem yanıyo 😅 nefesim çok darlanıyo tek burnum tıkalı uyuyamıyorum Allahım ne arasan var ya 😂😂

Hasret72 bende 36+4 deyim 3. Sezeryan olucak bebek doğum pozisyonunda kanala girdi artık iyice ağırlaştım yürüyemiyorum hiç ve ağrılarım var nasıl beklicem bilmiyorum

Hasret72 Biz de 35+3 teyiz uykular haram oldu. Ayaklarımda ve ellerim de ödem oluyor dün kontrolüm vardı ayın 28 de doktorum sezeryan için gün verecek. Rabb’im sağ salim kulaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Hasret72 canım benimki hala dönmedi 37 deyim cuma günü sezaryenim var makat geliş bebekler zaten 38 i zor görüyor benim bugün nstde sancım 100 çıktı düşün az kalsın doğuruyordum ayakları aşağıda olduğu için inanılmaz sancı veriyor ve aşağı vurduğu için açılmaya bile neden olabiliyormuş .

anonimuye bel ağrısı ne demek 1 haftadr ağrılardan yürüyemiyorum bile bebek kanala da girdi artık çok zorlanıyorum

Hasret72

tugbaa-54 biz de 35+5 olduk
            İnşallah 37 haftalık olunca izne ayrılacağım çalışmak beni bu haftalarda çok çok yordu.
            39+4 e doktorum sezaryen tarihi verdi. Her yerin ağrıyor nasıl dayanacaksam 🙈

Dfnsyn sağlıkla gelsin❤️
              Sezeryan tarihi ilk defa 39 larda gördüm bu arada🥰

Aslaninannesi_ evet benim ki de ayakları aşağı da o yüzden kasığımda çok ağrı olıo

anonimuye geçmiş olsun benimde öyle oluyor iki gündür çok var ve bebek bugun hep sertleşti bir yerde toplanıp