G-l-y A_nuur19 Bende varda ben geçen ay ısırgan buhusu yapmıştım birde onu tarif edecektim sende yap diye
A_nuur19 G-l-y yok canım bende bı ara vardı tek kullanımlık ilaç varya ondan verdi zaten çok az var demişti doktor
G-l-y A_nuur19 Ozaman senin adet süresince annen okusun sen adetin bitince gidip topluca al sonra sen devam edersin canım
G-l-y A_nuur19 Anladım canım ama yinede yapmak istersen yapabilirsin bir zararı yok hangi şehirde oturuyorsun bilmiyorum ama ısırganotu varmı olduğun yerde
A_nuur19 G-l-y yani şimdi adetim bitene kadar annem okuyacak her gün bir hurmaya sonra ben o hurmaları birden mi yiyeceğim yani gün gün yenmesi gerekmiyor mu
A_nuur19 G-l-y canım hiç bilmiyorum var mıdır da nasil yapılıyor anlat istersen yine de bulursam yaparım
G-l-y A_nuur19 Taze ısirgan otunu ağzi kapali şekilde bir tencerede hasla 10 dk kadar sonra bir kova yada leğen gibi birşeye boşalt dayanabileceği sıcaklikta buharına oturacaksin bi çarsaf örtebilirsin belinden alt kısma çamasirlarini çikarticaksin
G-l-y A_nuur19 Ama ara verilmeden okunması lazım ve 41 gün okunacak mecbur adetliyken denk gelicek o günleri birinin okuması lazım eşin okuyabilirse oda okuyabilir
A_nuur19 G-l-y anneme dedim 6 hurmaya 6 tane Meryem suresi okuyacak bugün bende yarın başlarım artık olur mu öyle toplu okuyacak yani gerisini ben devam edicem bide ne zaman yenmesi gerekiyor
G-l-y A_nuur19 Bizim burda heryerde çıkıyor kendiliğinden vardır etrafinda mutlaka 1 kere yaptım ben hamile olmasam tekrar yapacaktım 20 gün arayla falan 2 kere yapabiliyornuşsun
A_nuur19 G-l-y bencede olur canım ya bakalım acaba hurmaya değil de tek Meryem suresi okunsa nasıl olur gün gün