A_nuur19 G-l-y hala regl olmadım inanır mısın ve iki gündür göğsüme dokunamiyorum aciyor bide kasık ağrısı var anlamdım gitti ya
G-l-y A_nuur19 Valla çok ilginç bir durum oldu senin de canım yaa ya gelsin şu adet rahatla gelmiyorsa da bebek olmuş olsun
A_nuur19 G-l-y gidicem canım pazartesi falan düşünüyorum da bakalım oruç da girdi arayya nasıl olur bilmiyorum
G-l-y A_nuur19 Ama git sen yine canım ihmal etme bizim burada kadın doğumdan sıra bulması zor oluyor baya sizin orası nasıl bilmiyorum ama randevunu falan al kan tahlili falan alırlar herhalde ultrasonla bakabilir orucun çok etkilenmez
G-l-y A_nuur19 Hep ediyorum sana Bu ay Meryem suresi okusana ben çok etkili bir dua olduğunu düşünüyorum
A_nuur19 G-l-y okuycam canım oruçta okumaya baslayacam gün gün inşallah yoksa sen geçen ay öyle mi yaptın canım
G-l-y A_nuur19 Evet Canım 41 gün hergun birer Hurmaya okuyup yedim daha yeni bitti sayılır okumam çok şükür hayırlı haber aldım adet olduğumda annem devam etti okumaya
A_nuur19 G-l-y yaa bende yapayım canım ama bişey diyim mi goguslerime dokunamiyorum kesinlikle ya nen
G-l-y A_nuur19 Biraz var hassasiyet ama okadar çok değil kasık ağrım var biraz ama bir uyku geliyorki sorma güdüz hiç uyumam normalde zor aciyorum gozlerimi sürekli uykum geliyor
A_nuur19 G-l-y canım ben dün akşam adet oldum da sana şey sorcaaktiim 41 Meryem suresini her gün bir hurmaya falan mı okuudn yoksa direk okudun mu hurmaya okunup yenildigini de duydum da o yüzden sorayım bı dedim
G-l-y A_nuur19 Bende varda ben geçen ay ısırgan buhusu yapmıştım birde onu tarif edecektim sende yap diye