1234zm https://images.app.goo.gl/E7HKtn2ftWczHogbA Buna benziyordu ultrasonda bunu gördimmböyle üçgen bir şey vardı bacak arasında
djjdjdksalla 1234zm önce kız dedi daha sonra erkek dedi 16 haftalıkken tekrar başka yere gittim kız dedi sonra erkek yok dedi detaylıda da erkek oldugunu söyledi doktorum şuan bildigim erkek
1234zm djjdjdksalla bu koyduğum fotoya bakarmışsınız ultrason görüntüsü benim değil ama böyle bir şeydi yani
djjdjdksalla 1234zm evet degişmez diyorlar kısmet :) sizin ilk mi ikinci mi fotografa göre erkek bnce
Meryy007 Bize de ilk başta 14 haftalıkken erkek dedi, sonra detaylıda kız dedi . Öyle olunca da tuhaf oluyor insan hala erkek olacakmış gibi geliyor bana ilk dediğinde kaldık o zaman bisürü şey aldık falan
1234zm Meryy007 valla doktoruma da güveniyorum aslında ama yarın bir kez daha gideyim diyorum bakalım benim aklımı şey demesi karıştırdı kordon geliyor onu ekarte etmemiz lazım dedi sonra erkek bu dedi erkektir dedi anlamadım
Melisa18_ . Benimkine de bakar mısınız tahmini 12. Haftadayız
Zehraaklc 1234zm doğrudur. Benim gittiğim devlet hastanesinin ultrasonu çok eski ve hiç net değildi bana göre ve cinsiyeti göremediğini söyledi 17. Haftaya kadar özele gittim sonraki hafta ve çok net gözüküyordu
1234zm rabis1510 yaaa sizde erkekten dönmüş aslında kızdan dönen çökmüş ama detaylıda kesin kız mı dediler