1234zm Kızlar 15 haftada doktor %90 kız demişti bu gün 16 + 3 te yani bu gün önce kırdın önüne gelmiş dedi sonra erkek bu dedi başına gelen var mu
1234zm Gulcan0643 15. Haftada doktor kordon felan dememişti kız demişti yüzde 90 bu gün önce kordon gelmiş dedi sorma bak erkek bu erkektir dedi ben anlamadım sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
Gulcan0643 1234zm cumartesi doktor kontrolüm vardı 16 haftalıktı bacak arasını gösterdi boştu ama ayakları çok hareketliydi ve sürekli cinsel bölgesine geliyordu %80 kız dedi
1234zm Gulcan0643 bana da önce kordonu geliyor onu ekarte etmemiz lazım dedi sonra da 1 2 dakika sonra erkek bu dedi
Zehraaklc 1234zm doğrudur. Benim gittiğim devlet hastanesinin ultrasonu çok eski ve hiç net değildi bana göre ve cinsiyeti göremediğini söyledi 17. Haftaya kadar özele gittim sonraki hafta ve çok net gözüküyordu
Aysunminelsu 1234zm anladım canım üzücü bir durum insan kendini öyle alıştırıyor sonra değişmesi can sıkıcı
djjdjdksalla 1234zm önce kız dedi daha sonra erkek dedi 16 haftalıkken tekrar başka yere gittim kız dedi sonra erkek yok dedi detaylıda da erkek oldugunu söyledi doktorum şuan bildigim erkek