Jdjdjdldl Doktor vajinal fitil şeklinde kullan dedi eczane bunu vermiş bu ağız yoluyla mı hiç fitile benzemiyor daha önce kullanmadığım için bilgim yok yardımcı olur musunuz
mcansu Jdjdjdldl ağız yoluyla da alınıyor vajinal fitil olarak da. Ağız yoluyla etki etmesi biraz daha geç oluyor ve yan etkileri daha çok görülüyor Vajinal yolla fitil olarak içeri alabilirsin
Kubusnn Jdjdjdldl bana fitil olarak kullan dedi uyurken koyuyorum ağızdan alınca tansiyon düşüklüğü vs yapabiliyormuş
Serap09 Jdjdjdldl hem vajinal hemde ağız yoluyla alınıyor vajinal ilk iki yada üç gün zorlanmıştim sonra cok rahat ağızdan alınınca sersem gibi yapıyor vajinal alınca ayaklarını dikip yatman gerek iki türlüde kullanılıyor 3 ay kullandım
mehtapbayarr Jdjdjdldl ben bunu asla vajinal yoldan önermem. bende vajinal kuruluk, kasinti ve vajina dudaklarinda catlakla olusan kanama yaptı. agizdan alinca da sersem gibi oluyorsun ama deli gibi kasinmaktan iyidir 🥲
Jdjdjdldl mcansu bu fotoğrafını attığım vajinal olarak kullanılıyor mu yani sanki hap gibi geldi de bana yanlış mı verildi acaba
mcansu Jdjdjdldl aynı fotodakinden bende kullandım için rahat olsun 🌸🩷 fitil olarak alabilirsiniz iki gebeliğimde de kullandım
Kubusnn Jdjdjdldl evet bana fitil olarak kullanmamı söyledi sana nasıl dediyse o şekilde kullan Progestoron hormonun mu düşük çıktı ?
Parilti007 Ben de kullandım bunu hep fitil olarak aldım. İyice ileriye koyduğunuzdan emin olun sadece 🌸 artanı akacaktır zaten her halükarda
Kubusnn Jdjdjdldl geçmiş olsun bendede Progestoron düşük çıktı diye verdi kanamam falan yoktu sizde mi yumurtlama takibi ile hamile kaldınız ?
Serap09 Jdjdjdldl ben gunde 3 kez koyuyordum doktorumun önerisiyle 8 saatte 1 olmak üzere doktorunuz ne şekilde önerdi
Kubusnn Jdjdjdldl yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif gördünüz ve kan verdiniz ilk hcgniz kaç çıktı 🥰
Jdjdjdldl Nesli664066 çok çok teşekkür ederim bilmeyince tereddüt ettim ağız yoluyla alınıyor sandım 🤭
Nesli664066 Jdjdjdldl rica ederim normal ağızdan da alınıyor lakin yan etkileri fazla yasanıyor bide vajina dan alındıgı zaman daha etkili oluyo
Jdjdjdldl Kubusnn yumurtlamadan 13 gün sonra evde test yaptım silik çıkmıştı testten 2 gün sonra kan verdim 293 çıkmıştı ☺️🌸