ValideSultan Burcak61 ilk baştan beri yaşıyorum uzman oldum artık yayla çorbası peynir Sütaş süzme ekmek yumurta soğuk süt veee kurtarıcı gaviscon
Daisyy Burcak61 rica ederim evet gavisconu dene mutlaka o olmazsa rennie diye bir şurup daha var onu da dene. Onun dışında sol tarafına doğru yatmaya çalış ve yüksek bi yastık kullan bunların da faydasını görürsün inşallah 😊
Damlayaz Valla bende böyle post açmıştım. Beni şuan tek rahatlatan sey muzlu süt deneyin zarar gelmez kızlar 🙏
zgsrnsy 38. Haftamdayım ve 5 aydır çekiyorum yanma olayını. Hamile olmadan önce midemle ilgili her hangi bir sorunum olmadı. 7. Gaviscon umu bitirmek üzereyim:( anlık geçiriyor ağrımı sonra tekrar başlıyor. Rennie iyi geldi az önce denedim ben de. Umarım kısa sürmez bu etkisi. Süt vs anlık geçiriyor sonra tekrar başlıyor.. hepimizin Allah yardımcısı olsun. Mide yanması, reflü fena...
Burcak61 zgsrnsy bende bugün rennie aldım denedim iyi geldi sanki bişeyler yicem az sonra günler sonra acıktığımı hissettim
Migrenligebe Burcak61 benim ilk zamanlar ara ara mide yanmam oluyordu. Simdi su icsem oluyo, bebek buyuyup mideye iyice baski yapiyo cunku. İnsallah sizin olmaz 😊
Migrenligebe Burcak61 hap verilmiyor surup veriliyor hamilelikte diye biliyorum. Doktorunuz mu onermisti
Burcak61 Migrenligebe doktora gitmedim ama eczaneden aldım direk birde Ablam bütün hamileliğinde onu kullanmış bende bi daha gitmedim doktora