Greler2505 Merhaba bende o haftalarda cok şiddetli grip olmustum. Zaten normalde de cok sert hapsuran bırıyım kasıklarımda agrı karnımda agrı oldu her hapsurmamdan sonra hatta iki kere felan az şekilde kanamam geldı. Doktoruma dedım. Gebe olmayan bır kadın bile bukadar şiddetli ve peş peşe hapsursa onun bile rahımınde kanama olabılır korkma demıstı. Mumkun mertebe oturmaya calıs hapsurman gelınce en azından anlık sancıların daha hafif geçsin korkma hapsurmanıda tutma
Cemredndr Aysegul45 canım hep tutuyorum aslında ama yine de oluyor daha hiç karnımda yok ama yine de tutuyorum o an
Daisyy Cemredndr rica ederim canım inşallah biter 😊 sen de sıkma canını bu arada ben hapşuracağımı anladığımda o an oturuyorsam veya uzanıyorsam hemen dizlerimi karnıma doğru çekiyorum bu o ani batmanın şiddetini azaltıyor sen de deneyebilirsin 😊
Ruvis Cemredndr bende de bikaç hafta önce oldu öksürük hapşırık aynı endişeler 😑 ayaktaysam veya yatıyosam oturuyodum hemen biraz daha hafifletiyor. Dr lar zararı olmadığını söylüyor merak etme ☺️
Daisyy Cemredndr o korksun boşver sen korkma ehehe şaka bi yana bebekler hep anneyi uyandırıyor azıcık babalar da uyanmaya alışsın 😊😊
BMA Cemredndr aşırı oluyordu kramp giriyordu resmen bi 3 4 dk ama sonradan gecti yine var ama ilk baslardaki gibi degil korkma canim
denizannee Cemredndr 12 haftalık hamileyim bende hapsirdigimda aniden oturduğumda falan anı ağrı olup geçiyor normal dediler bana. Ki benim alerjik rinitim var bi geldi mi 8-9 kere ard arda geliyor çok fena 🤪