miroscumm Şükürler olsun keseyi gördük çok çok erken öğrendim için 15 gün oluyor bugün ikk doktor kontrolümdü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 🫶🏻 sizler ne durumdasınız
-_MorKaka_- miroscumm bizde daha çok yeniyiz yarın tekrar sağlık ocağından kan vericem beta ne kadar yükselmiş diye sonra da doktor kontrolüne gidicem 🥰gözünüz aydın sizinde 🦋
Meralinmucizesi miroscumm bende cumartesi gittim 5 haftalık ulturasyonda 4+5 çıktı keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra çağırdı kalp atışı icin
Kubusnn miroscumm https://hizliresim.com/hte8mom yani sizinki gibi görünüyor ama nedense 4 hafta saydık o yüzden diyorum ya akıl karıştırıcı beta 1998 çıktı keseyi alttan gördük 🫣
miroscumm Kubusnn benim karından göründü canım zaten 1500 ustu beta olunca vajinal yoldan kese gorunuyormus 😌
miroscumm yildizz13 hiç gitmediniz mi sizde bende aslında daha bekleyebilirdim ama merakıma yenik düştüm😂
Kubusnn miroscumm bende merak ediyorum yarın başka doktora da gidesim var her doktor başka konuşuyor belki görür diye düşünüyorum bir anda 4 haftalık oldu 3 hafta derken akıl karışıklığı yapıyor
miroscumm Kubusnn canim bazen birkac gun farkedebiliyor zaten 3+6 ile 4 arasinda 1 gün var normaldir bence hatt 1 haftaya kadar fark olabiliyormus ultrason ile son adet tarihinin arasında
-_MorKaka_- miroscumm çok teşekkür ederim Allah razı olsun,uygulamaya son adet tarihim kaydettiğimde 4 haftalık görünüyor 🥰
Kubusnn miroscumm ben adet günümde yumurtlama gördüm ayın 18’de o gün değerlendirdik sadece bu ayın 4’dr tesadüfen öğrendim 648 hcg ile 3 hafta dedi kese yoktu cumartesi günü 1998 hcg ile kese göründü 🫣
Yagamin Kızlaaar madem hepiniz 4-5 haftalıksınız, hiç belirti yaşamadan hatta ne bileyim evde negatif görüp yalnızca regl gecikmesiyle kanda gebelik öğrenen var mı aranızda 🥰