ipekuysalylmz Kızlar geçmeyen mantarım var. Şuan 17haftalığız. Doğal yollardan geçiren var mı, yada ne kullandınız ilaç olarak. Çok canımı sıkmaya başladı 😩😩 Doktor papatya çayı önerdi ama geçmedi.
Smhlms ipekuysalylmz nioli yağını araştırın bi isterseniz bende dokuz haftalık hamileyim önceden de şimdi de onu kullanıyorum doktorunuza da danışın
eilf150 ipekuysalylmz sirkeli suyla taharetlen iç çamasırlarını ütüle baya sıcak derecede eşininkinide kendınınkınıde
Yasemnnnnn ipekuysalylmz ya bende de varmis enfeksiyon diye gittim mantar çıktı 6+4 um ve korkuyorum gebeliğe bı sikinti çıkarır mı bebeği etkiler mi
Novella ipekuysalylmz Geçenlerde başıma geldi. Ve normalde 1 haftadan fazla sürecek şiddetli vajinal mantarımı 2 günde geçirdim. Malum gebe olduğumuz için kimyasal bir şey kullanamıyoruz. Elma sirkesini suyla seyreltip o bölgeyi sabah akşam yıkadım. Sirke bakteriyel durumlarda özellikle mantarda çok etkili doğal bir yöntem. Fakat benim bahsettiğim deri üzerinde bir mantardı yani daha iç kısımda oluşan mantar için doktorunuza danışmalısınız.
Smhlms ipekuysalylmz doğal olanı almaya çalış canım aktardan alabilirsin iç çamaşırıma günlük bir damla yapıyorum sadece
Ardennnnn Bende burda beklim bari hamile kalmadan öncede mantar olmuştum hamile kaldım tam geçti şimdi tekrar kasinmaya başladım bakalım doğal bisiler var mı acaba
Papatya-01 Yasemnnnnn bunun için idrar testi dışında yapılan bişey var mı bende akıntı ve yanmayla beraber kaşıntı var doktora henüz söylemedim 15 haftalık hamileyim
LadyX ipekuysalylmz çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu iyi bilirim. Ama hamilelikte nasıl oluyor hiç bilmiyorum sirkeli su iyi gelir ama hamilelikte zararı var mıdır bilgim yok bence doktorunuza danışın ilerlemez umarım
zynpknt ipekuysalylmz iç çamaşırlarımı ayrı yıkayıp ütülüyorum ped vs hiçbir şey koymuyorum onun yerine çamaşır değiştiriyorum ilk başta karbonatlı su ile temizliyordum ama baş edemedim travozol krem kullandım sonra çok şükür olmadım ama mesela progestanı vajinal alıyordım onu ağız yoluyla alıyorum yüzee yüz pamuk bez koyuyordum progestan aktığı için onu bıraktım ve krem kullandım geçti gebelik öncesi kekik çayıyla yıkıyordum anında geçiriyordu ama gebelikte risk alamadım doktorunuza bi danışın isterseniz krem verebilir yüzeyselse içten gelen bişeyse de fitil veriyor fitil de kullandım 2 kere ☺️
ZeynepDuru17 ipekuysalylmz travazol krem var hemen geçiriyor ve iç çamaşırlarınada dikkat etmen lazım
Fdmhkndrn pkbsr gebelik öncesinde mantar olmuştum ilaç ve fitil vermiş. Bizzat dedi sirkeli suyla taharetlenebilirsin denedim ve iyi geldi
eilf150 pkbsr sirkeyı tamamen surmuyosun cozundurıyosun acıyosun suyla bı zararı olmuyo bı pet sıseye uc dor kaşık sireke faln bı zararı olmuyor emın ol
Novella ipekuysalylmz rica ederim Deneyin ben çok faydasını gördüm. O kaşıntı ve acı gerçekten sinir bozucu. Hemen geçer umarım
ZeynepDuru17 ipekuysalylmz rica ederim canım ben hamileyken yazmıştı doktor mantar oldukça kullan dış kısmına sür demişti tabi sorarsin yine ❤️