Busra1997- SudeNazz9 19.haftada balon patlaması gibi anlık şeyler hissediyordum 20.haftaya girince onlar tekmelere dönmeye başladı🥰
Melike1001 SudeNazz9 16+5 te pıt pıt atmıştı ama 19 20. Haftada hareketlerini hissedince o hiç bişeymiş dedim 😁
ayinpariltisi SudeNazz9 18+3te bağırsak hareketi zannettim ilerleyen günlerde aynı his olunca bebek hareketi olduğunu anladım 🙈😂
Mucize2025 SudeNazz9 İlk gebeliğimde 16 haftalıkken balık süzülür gibi oldu. Bu ikinci gebeliğimde 19 haftalık olduk hala bişey hissetmiyorum 🥺
SudeNazz9 Fatmanur12345 ben henuz bise hissedemedim kucuk bi titresim oldu gibi ama bagirsak mi bebek mi bilemedim🙈🙂🙃
Fatmanur12345 SudeNazz9 şeninde plesanta on duvarda olabilir canım ama dert etme normal şimdi 32+2 olduk geceleri teknelerle uyanıyoruz
Bihterrr SudeNazz9 ben tam 20. Haftanın ilk günü hissetmiştim. Öncesinde 18. Haftada kelebek gibi pıtpıt bişey oldu ama bebek miydi bilmiyorum 🤗
Ozlemakyuz Basakparlar ahahah bende öyle hissetim çok erken hissetmeye başladım hareketli olacak bebişlerimiz demekki benim sıpa akşamları çok hareketlendi şimdi 20 . Haftadayım yorulup uzanıyorum sonra bir bakıyorum ufak ufak hareket yapıyor o da
ginalinetti Ben de hissedemiyorum diye üzülüyordum ama 20 hafta olunca hissettim. Karnımın içinde pıt pıt pıt diye vuruyor ara sıra :)