Basakparlar SudeNazz9 14. Haftamda yılan gibi kaydığını hissettim 2-3 sefer şuan 19’um yine öyle hissediyorum sürekli olarak cinsiyet erkek 🙃
Ozlemakyuz Basakparlar ahahah bende öyle hissetim çok erken hissetmeye başladım hareketli olacak bebişlerimiz demekki benim sıpa akşamları çok hareketlendi şimdi 20 . Haftadayım yorulup uzanıyorum sonra bir bakıyorum ufak ufak hareket yapıyor o da
babyandmomy__ SudeNazz9 13. Haftada çok nadir saniyelik şeyler hissetmiştim ama net olarak 20. Haftada hissetmiştim onda da her gün değildi
babyandmomy__ SudeNazz9 gıdıklanma gibiydi pıt pıt 2 defa bişey olup duruyor gibiydi değişik çok anlatamadım 😂
edaaaanurrrr SudeNazz9 19. haftada dünyanın en güzel hissi şimdi 25 haftalık sürekli konuşuyoruz babasının sesine tepki veriyor
Susenasu SudeNazz9 16.haftada çok hafif hissetmiştim şu an 22.haftaya girmek üzereyim gün içinde muhakkak hissettiriyor😄
Coktaze SudeNazz9 16 haftada dönmesini hissettim sonra kesildi 18. Haftada kıpırtı gibi arada hissettim ama 20. Haftada net hissetmeye başladım