Serife2709 Dilaraa0740 riskli gebelik bölümüne gidiyordum ben eğitim araştırmaya ama şuan riskim ortadan kalktığı için kepez devlete eski doktoruma gitmeye devam edicem
Dilaraa0740 tugcebaby1 bende 15+4 şehir Hastanesi’ne gidiyorum siz kime gidiosunuz Merve ugura gidiyorum ben
birannis_ Suheyle1 merhabalar Taner bey vitale değil mi bende vitale ye gidiyorum Esra Ünala gidiyorum oraya gidiyorsanız memnun musunuz
Suheyle1 birannis_ ben cok memnunum ilk dogumumu hamilelik sürecimi de aynı hastanede yine taner beyle tamamladım 2018de
Ay-07 Raokk biraz ağrılar başladı çabuk yorulmalar falan hazırlıkların çoğunu bitirdim ne olur ne olmaz diye bakalım
Raokk 21mery merhaba güzelim bende 12 haftalık hamileyim. Bende çok nerak ediyorum şehir hastanesini ilgi alaka vs
Raokk 051020antalya son düzlükler değil mi. Burda yazıyorlar şu kadar zıbın koyun vs diye bütün arkadaşlarım iki zıbın iki hastane çıkışı koymuş ve birini hiç kullanmadık diyenler oldu çantanı çok doldurup yük yapma kendine
051020antalya Raokk valla öyle ama daha çantamı da hazırlamadım ne koyacağım inanın hiç bilmiyorum ☺️
Dilaraa0740 Raokk ben çok memnunum Merve ugura gidiyorum artık sabit daha önce aslı güle gittim kadın doğum uzmanı doktorların hepsi çok iyi
Alyageliyor Ben de 40+3 sehir hastanesine gidiyorum burcu hanima arkadaşım da burda dogum yapmış özel gibi ilgilendiler dedi ben de dogumu burda dusunuyirum ama evime çok uzak tel eksisi o
Raokk Alyageliyor sağsalim inşallah seninde önerilerini almak isteriz. Umarım doğumun güzel ve tek avazda olur😂🙏