Raokk Merhaba ben kemerdeyim. İlk hamilelik sürecim 11+2 yim. Birbirimize yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum. 😂❤️🙏🙏
051020antalya Raokk bizde 33+5 olduk memorıale gidiyorum. hazırlık yapmaya çalışıyorum ama bir şeye başlamadım😂😂
Asllaydn Raokk ben de şehir hastanesine gidiyorum 24 ünde Nursel öztekin sezsryan doğumunu yaptıracak inşallah çok ilgili Bi doktor ben sevdim
Raokk 21mery merhaba güzelim bende 12 haftalık hamileyim. Bende çok nerak ediyorum şehir hastanesini ilgi alaka vs
Cmrogx28 21mery Ben de Antalya da yaşıyorum 32 haftalık hamileyim son muayenelerimi şehir hastanesinde yaptırıyorum doğumu orda yapmayı düşünüyorum Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz? Hangi doktor
Raokk 051020antalya son düzlükler değil mi. Burda yazıyorlar şu kadar zıbın koyun vs diye bütün arkadaşlarım iki zıbın iki hastane çıkışı koymuş ve birini hiç kullanmadık diyenler oldu çantanı çok doldurup yük yapma kendine
Nurnlbnt Serife2709 2. Doğumu eğitim araştırmada yapmıştım 3. De kısmetse orda olacak Ülkü hanıma gidiyorum
Ncyncy Sakaryadayin ama yarı antalyaliyim orda olduğum süre zarfinda bir kaç kez kontrole gitmiştim ilk gebeligimde, kız konyaaltindaki hastanenin adı neydi ,evimin dibindeki hastanenin adını unuttum iyi mi 😂 he hatırladım olimpos😂
birannis_ Suheyle1 merhabalar Taner bey vitale değil mi bende vitale ye gidiyorum Esra Ünala gidiyorum oraya gidiyorsanız memnun musunuz
Dilaraa0740 tugcebaby1 bende 15+4 şehir Hastanesi’ne gidiyorum siz kime gidiosunuz Merve ugura gidiyorum ben