deletedmom43191 Bu ağrıya bir çözüm bulan var mı çok fazla canımı sıkıyor bu konu 😒😒 bu ağrı kasiklarimda olsa kesin dogurmustum 😅sizlerde bel ağrısı oluyor mu oluyorsa o anda napıyosunuz
Hanfak deletedmom43191 benimde var bide çalışıyorum çok zorluyor bazen kalçama vuruyor yürürken zorlanıyorum ilk gebeliğim daha başlarındayım bide bel fıtığı var bende inşallah sorunsuz atlatırım. Uzanınca azalıyor ama
Kvrck06 deletedmom43191 kac haftalık hamilesin ben de 15 haftalik hamileyim 2. Hamileligim belim kopuyor resmen
deletedmom43191 Hanfak bende fıtık olduğunu zannetmiyorum ama benimde kalcama vuruyor bazen yaşlı neneler gibi geziyorum 🙈🙈
Kvrck06 deletedmom43191 benimde ilk hamileligimde sonlara dogru bel agrisi cekiyordum ama simdi baslarda yasamak beni cok yoruyor 😊
MSG_ 38+4üm bazen gerçekten nefesimi kesecek kadar ağrım oluyor. Sıcak su falan da fayda etmiyor maalesef. Arada katkısız zeytinyağıyla eşim belime masaj yapıyor o birazcık rahatlatıyor
seyma0661 deletedmom43191 aa doğru ben biraz geç başlamıştım 32de filan 🫣 haftaya bırakırım o zaman bende