_bahar_123 Kızlar 9 haftalık hamileyim ama miğde bulantısından başımı kaldıramıyorum varmı böyle zor geçen yada neler yapıyorsunuz rahatlaması için
Yeniden2 _bahar_123 12 haftalık olunca bitmişti benim. İlk gebeliğimde bulantının b sini yaşamadım ama bu gebelik çok zor geçti o açıdan. Sizinde inşallah bir an önce diner♥️
Kt52 _bahar_123 9. Haftadayım sekizden beri midem bir garip sürekli aç gibiyim bulanıyor mu anlamıyorum ama bastırmak için bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum
agustosboceklerim2 _bahar_123 bende çok kötüydüm kalkamiyordum halsizlik yorgunluk mide bulantısı ne desen var şuan 12. Haftadayim çok şükür azalmış biraz benim normalde 4 ay sürüyor bu ikinci gebeliğim
Novella _bahar_123 Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama doktorunuza söylerseniz Prilam dr veya ona benzer bir ilaç yazabilir. Bebeğe zararı olmayan bulantıyı kesen bir ilaç. Eziyet etmeyin kendinize rahatlarsınız.
_bahar_123 Yeniden2 çok sağolun bende kendimi hep 3 aylık olunca bitecek 3 aylık olunca bitecek diye motive ediyorum inşallah geçer
_bahar_123 Kt52 benimkide aynı yeni yemek yememe rağmen sürekli bir aç ve bulanıyor atıştırma olarak yesem bu sefer dokunuyor ve atıyorum yemesem bu sefer açlıktan bulanıyor
Hasret3699 Ben şu an 35 haftalık hamileyim ama hala kusuyorum haftalarca da hastanede yattım bu yüzden ama inşallah sizin ki bi an önce biter berbat bir şey çünkü aylardır kusmak
_bahar_123 Novella ilk hamileliğimde bulantı için vermişti kullandım ama daha kötü oldum o ilaçla adıni hatırlamıyorum ama
Novella _bahar_123 Neden acaba? Ben 3 ay kullandım çevremde kullanan arkadaşlarım da vardı hatta 1 tanesi çok bulantısı olduğu için doktorun onayıyla günde 4 tane içiyordu. Hiç olumsuz etki duymadım. Umarım en kısa zamanda geçer siz de rahatlarsınız.🙏🏻
Duygux0 @“_bahar_123” bende 6. Haftadan başlamıştı kusma ve mide bulantısı kraker leblebi felan hiç işe yaramadı doktorum prilam yazdı çok rahatladım
_bahar_123 Duygux0 evet bu hafta gideceğim doktora biri daha önermiş prilami doktoruma danisacagim ilk gebeligimde kullandım daha kötü olmuştum ama bu seferde bu denemeyi düşünüyorum
_bahar_123 Novella daha çok bulaniyordu migdem o ilacı kullanınca sizde miğde bulantısını tamamen geçiriyormuydu
_bahar_123 Kt52 dün oturdum bir saat ağladım çok istediğim bir gebelikti ama böyle zorlu geçince kendimi tutamıyorum artık ne bir iş yapabiliyorum ne bir yemek psikolojim alt üst
Novella _bahar_123 Herkesin bünyesi farklıdır tabi ama benim mide bulantımı tamamen kesiyordu. Özellikle gece alındığında daha çok etkili oluyor. Tabi herkeste etkisi aynı olmayabilir.
_bahar_123 Novella olabilir bu hafta gittiğimde soracağım doktora belki ismi farklıdır ilacın çok sağolun teşekkür ederim
Kt52 _bahar_123 ben ilk gebeliğimde çok karın ağrısı çektim 20. Haftada bile kötüydüm mide bulantısı daha iyi diyebilirim 🙄 bugün prilam yazdırdım bakalım inşallah iyi gelir