Nafiye00 miniksercemm adetine iki gün kala da çıkıyor benim oğlumda iki gün vardı yaptım çıktı öncesini bilmem pek bende
Gzde4507 miniksercemm 10 haziran adet başlangıcıydı. 20 Haziran korunmasız birliktelik olmuştu. 3 temmuzda gebelik testi yaptım. Silik çıkmıştı ertesi gün koyu çıktı rengi. 278 ile hamile olduğumu öğrendim sonra
miniksercemm Gzde4507 yumurtlama günü gelmeden ilişkinin daha doğru olduğu söyleniyor malesef benim sadece yumurtlamadan 2 gün sonra olabildi evet test için de minimum ilişkiden 12 gün geçmesi daha doğru ama işte sabirsizlik umudum yok bu ay inşallah brdahaki aya artik
Ekinmgll PapatiA bugün adet olmam lazım ama daha kanamam gelmedi ağrım da yok Geçen ay 22 sinde adetim bitti 24 ünde ilişkim oldu Dün test yaptım negatif bugün test yaptım negatif Yarına kadar olmazsam kan vermeye gideceğim Ama neden böyle oldu anlamadım hamile olsam testte çıkar iki günden beri yapıyorum Normalde adetim de düzenli olurdu 🥺
Ftrhn Melisafurkann ben 4 gebelik geçirdim canım 1 oğlum 6. Denemede olsu sonrkailer 2. Denemede. Ben bi yorum yazdım kullandığım macunu ama kabul etmesi sistem
miniksercemm Liimon adetlerim düzenli uygulamaya göre takip ediyorum tabiki ovulasyon testi kullanmak daha faydalı ama ilk cocuguma da o şekilde uygulamadan takip ederek hamile kalmistim
Girlmama miniksercemm bilemezsiniz ki reglden önce gören de var regl tarihinde gören de var sonra gören de ama minimum 15 gün geçmeli ben reglin geçmesinden 1 gün sonra görmüştüm ondan önce test yaptım hep negatifti 17 gün geçmişti bizim ilişki üstünden geç döllenme olursa daha da geç görünür mesela
miniksercemm Girlmama benim de bat 16 Şubat ama bugün inanılmaz adet sancım vardi normalde en fazla 2 gün önce başlardı ben de garipsedim adetim geçerse test yaparım geçmezse nasip dün yaptiklarim negatif çıktı
Girlmama miniksercemm benimde ilk öyle oldu ben takip etmiyordum 16 hazirandan önce ayılıp bayılmalarım falan oldu ağrım vardı rehl oldum sonra hüzün 17 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 1 hafta önce de kan vermiştim ama negatifti testte pozitifi görünce aynı gün kan verdim umarım güzel haberler alırsın sendee
miniksercemm Girlmama yazınız umut oldu inşallah yaa ben de sasiririm güzel haberler alırım artk olmasa da birdahaki aya nasip diyorum teşekkür ederim 🥰