miniksercemm Ftrhn dayanamicam 14 Şubat’ta yapicam o zaman zaten adetime 3 gün kalmış oluyor ilişki üzerinden de 10 gün geçmiş oluyor sevgililer günü hediyem olur inşallah 👼
Ftrhn Es_Es16 kaç gün kaldığına bağlı 2 gün kala mesela akşam çok net kıp kırmızı çıkmıştı benim erken gebelikle
feride09 Melisafurkann hayır öncesinde çok da planladığımız bir şey olmadığı için bir takviye kullanmadım. İlk defa denemiştik hemen o ay tutması sürpriz olmuştu
_sekerportakali miniksercemm ben 12.günümde öğrendim canım dediğin gibi biraz beklemekte fayda var sonucu muhakkak bizimle de paylaş 🥰
annesio miniksercemm canım hamile kaldığım günü biliyorum o gün yumurtlama da görmüştüm zaten sonrasında tam 13. gün kan verdim hcg 23 ile hamile olduğumu öğrendim. Testte ne kadarda çıkar onu bilmem ama kanda 13 gün üstüne çıktı benim net 😇
miniksercemm annesio ben de az önce erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı ilişki üzerinden 8 gün çekti ama hayali bir çizgi bile yok o yüzden darısı diğer aya diyeyim nasip
Ftrhn Fatma_cay14 testte öğrenmiştim 4 gün kala da yine kan vermiştim 47 civarıydı sanırım sonra adetten sonra iyice yükselmeye devam etmişti
Ftrhn Melisafurkann bir de ben ovulasyon günümü bildiğim halde ovulasyon testi kullandım her defasında. Sadece pik ve ertesi günü değerlendirdik
Ftrhn Melisafurkann ben 4 gebelik geçirdim canım 1 oğlum 6. Denemede olsu sonrkailer 2. Denemede. Ben bi yorum yazdım kullandığım macunu ama kabul etmesi sistem
Nafiye00 miniksercemm benim adetim 1 gün geçildi yaptım pazartesi günü ögrendim hamileyim kanda çıktı kesede göründü