Girlinthesun Benim de 23’ü BAT ama dayanamayıp test yapıyorum şuana kadar negatif bakalım inşallah pozitife döner 🌸
Melisafurkann Bat 24 kızlarrr sadece göğüs ucum ağrıyor böyle ara ara kesin hamileyim diyorum sonra bu ayda olmaz diyorum ay çok garip bir ruh hali 🥲
Sonnenfrau Melisafurkann ayy günü beklemekden başka çaremiz yok inşallah bu ay hissettiklerimizin hepsi gerçek bir belirtidir 😍🪽
Mor-kelebek Sonnenfrau bende şurada yerimi alayım benim batta 25 hadi hayırlısı inşallah 🌸geçen ay kimyasal oldu bu ay bakalım nasıl olacak 🌸 Allah’ım su mübarek günde isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasn inşallah 🤲
Melisafurkann Sonnenfrau inşallah sürekli dua ediyorum rabbim Ramazan ayında iki kişi girmemizi nasip eder inşallahhh
Sonnenfrau Mor-kelebek aminn inşallah zaman az kaldı Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah ☺️
Mor-kelebek Sonnenfrau amin inşallah yumurtalama gördünüz mü bu ay takip ettiniz mi ovulasyon testiyle yada uygulamayla
Sonnenfrau Mor-kelebek uygulamadan takip ettim ben değerlendirdim inşallah olmuştur siz değerlendirdiniz mi
Mor-kelebek Sonnenfrau bende uygulamadan takip ettim değerlendirdim bakalım gerisi Allah’tan artık 🤭 rabbim su mübarek günde güzel haberler almayı nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş kalmasın inşallah 🤲🌸