Turuncukadin Sahra25 ben 16da tam net hissettim🥰🧿sonrasında iki günde bir üç günde bir hissetmeye devam ettim. 20 haftadan sonra her gün net hisettim birkaç kere de olsa. Son iki haftadır gün içerisinde çok çok net hissediyorum maşallah kızım durmuyor😅
Turuncukadin Sahra25 😍😍 evet canım ilk gebelik benim de. Çok geç hissedersin falan diyenler oldu bana hiç onları dinleme tamamen bebekle alakalı bir mesele. Yeter ki sağlıklı olsunlar zaten biliyosun. Senin cinsiyet belli mi
Sahra25 Turuncukadin hayır henüz belli değil devlete gidiyorum ben doktorum çok iyi o yüzden özel düşünmedim hiç cihazı eski biraz geç öğrenicez gibi ama hiç meraklı değilim yani nedense cinsiyet için sağlıkla gelsinde gerisi hiç önemli değil🥹☺️🤲🏼
Turuncukadin Sahra25 ben de devlete gidiyorum başından beri ve sağ olsun kızım taa 17. Haftanın sonunda gösterdi cinsiyetini😅 doktorun iyiyse özele hiç gerek yok bence de. Ve cinsiyet de kesinlikle önemli değil önemli olan sağlığı
NoName_ Sahra25 yaa bu markayı çok duydum erken haftalrda duyuluyor kalp atışı diye ama stokta bulamadım🥹
Sahra25 NoName_ evet en iyisi bu bence hemde fiyatıda diğerlerine göre çok uygun isterseniz takip edin yeniliyorler stoğu genelde