Sahra25 Kızlar fetal Doppler aldım, 13. Haftamdayım denedim uzaktanda olsa duyuyorum kalp atışlarını çok heyecan verici gerçekten.. kullanan var mı?
Buse_yalcin Sahra25 bende almayı düşünmüştüm ama herkes zararlı diyo bebek için çok kullanmayın bence normalde 38. Haftadayım ben ultrasonda bile sadece 2 kere dinledik doktorla
cylnmy Sahra25 ben de kullanıyorum bir panik atak olarak çok memnunum ama haftada 2 kere kullanın fazlası nolur nolmaz
Sahra25 Buse_yalcin ben doktorumla görüşüp aldım cihazım radyasyon yaymıyor canım herhangi bi sorun olmayacağını söyledi, normal ultrason cihazlarından çok farklı çünkü aynı işlevde değiller
Nessee34 Her hangı bır sorunu yok olusturmuyor uzunca kullanmadıkca bende 2 kayıptan dolayı almıstım 13. Haftada jel ile kullandım bellı aralıklarla dınlıyorum cok guzel bırsey
Sahra25 Nessee34 evet doktorumda bana bi sorun olmayacağını söyledi ve çok keyifli ya aşırı mutluluk veriyor 🥹🤭
Nessee34 Sahra25 ecet ılk baslarda her hafta doktora gıdıyordum evıme cıhazı aldım cok rahat kısa surelı dınlıyorum hareketlerını de hıssedıyorum fakat bu bambaska
Sahra25 NoName_ benimki bu çok memnun kaldım gerçekten garanti belgeside var içinde 2 sene geçerli kullanım kılavuzu da mevcut çok rahat kullanabilirsiniz ayrıca jel almadım ben yağ ile kullanıyorum
Sahra25 cylnmy evet ya bende çok endişeliydim hele bu haftaya gelene kadar çok karın ağrısı çektim gerçekten hep bi doktora gitme isteği vardı.. eşim sürpriz yaptı doktor alın diyince😂
Basakparlar Sahra25 10.haftamdan itibaren kullanıyorum ilk gebeliğim 8 yıl sonra kendiliğinden oldu tereddüt içindeydim bişey mi oldu diye düşünmekten kurtardı beni bu cihaz hiç bir zararı yok sağlık ocakları da bu cihazı kullanıyor zararlı diyen arkadaşlar sağlık ocaklarına da gitmeyin o zaman.
Sahra25 Basakparlar aynen sağlık ocağındada var aynı cihazlardan ve çok memnunum gerçekten her gebede olması gereken bir cihaz 🤭🤲🏼
NoName_ Sahra25 yaa bu markayı çok duydum erken haftalrda duyuluyor kalp atışı diye ama stokta bulamadım🥹
Turuncukadin Sahra25 ben kullanıyorum ses dalgası gönderdiği için zararlı olmadığını söyledi sorduğum bütün doktorlar. İlk 17. Haftamda kullandım galiba şu an 25 hafta oldu haftada bir kez dinliyorum aklıma gelirse. Hareketleri çoğaldıkça insan rahatlıyor fakat ben kalbini duymayı seviyorum dinliyorum🥰
Sahra25 Turuncukadin ay evet bende hareketlerini duyduktan sonra gerçekten daha rahat edeceğimi düşünüyorum ama ömürlük bi cihaz yani kendi gebeliklerim bittikten sonra bi yakınıma bile verebilirim gerçekten her gebede olması lazım çok rahatlatıyor🥹🩷
Turuncukadin Sahra25 evet kesinlikle o yüzden ben de çok mutluyum aldığım için içim rahatlıyor en azından. Ama hareketleri de yeterli geliyor zaten çoğu zaman😅
Sahra25 Turuncukadin kaçıncı haftada hissettiniz ilk ben daha 13+2 yim ama çok heyecanlıyım bir an önce bende hissetmek istiyorum Allah izin verirse🥹🤭
Turuncukadin Sahra25 ben 16da tam net hissettim🥰🧿sonrasında iki günde bir üç günde bir hissetmeye devam ettim. 20 haftadan sonra her gün net hisettim birkaç kere de olsa. Son iki haftadır gün içerisinde çok çok net hissediyorum maşallah kızım durmuyor😅