Selim_Alparslan mehtapbayarr benimde dusuk tehlikem var kuzum progestan cok sarsıyor igne de oluyorum ben onun acısı da fena. Rabbım inşallah kucagimiza almayı nasip etsin
Selim_Alparslan Melekmray yapma zaten kuzum bol bol dinlemeliyiz. Benimde kanama alanim var ilk haftadan beri. Progestan igne ve hap kullanıyorum. Cok uyku ve sersemlik yapıyor maalesef. Bende yatıyorum surekli inşallah kucagimiza almak nasip olur♡
Edizhr Selim_Alparslan benimde aksama doğru başlıyor canım yiyorum ama rahatsız oluyorum yemesem sanki açlıktan midem kaziniyo çok degisik
Selim_Alparslan Edizhr evet aslında çok açım yemek istiyorum ama yedirmiyor ki bu sefer 1 kasik alıyorum kusasım geliyor canım. Bende kuruyemis kraker falan yiyorum biraz bastırıyor bugün hiç yemek yemedim meyve ve kuruyemis sadece
Selim_Alparslan Edizhr Salatalık severim kuzum birazdan denerim onu:) leblebi yiyemiyorum kabızlık problemim var kuzum normalde de sevmem :) inşallah geçer bu zorlu süreç 😞
Gizem1504 Selim_Alparslan 8 haftalığım:) şişkinliğim dışında bir sorunum yok çok şükür yorulursam dinleniyorum canım :)
Selim_Alparslan Gizem1504 iyi cok şükür kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder Rabbım ☺️
rummglmz Selim_Alparslan merhaba 9+4 oldum çok şiddetli mide bulantısı ve halsizliğim var. 1 hafta hastanede yattım yolum uzun ama artık umarım 2. Kısıma geçtiğimde kolaylaşmış olur 🙏
Selim_Alparslan rummglmz geçmiş olsun canım benimde yoğun bulantim var bazen kusuyorum bazen tutuyorum kendimi ama hep bulanıyor bir şey yiyemiyorum inşallah bu süreci kolayca atlatırız meyvesini yemek nasip etsin Rabbım:)
Selim_Alparslan Fatmet kuzum o tahmini dogum tarihi :) benim ogluma 23 mart demişlerdi ama 16 martta geldi yani bebeklerin keyfine kalmış açıkçası 🫢
Fatmet Selim_Alparslan 9ay 10 gün olarak düşünerek veriyorlar heralde bu tarihleri değil mi. Yani 10 gün önce de gelebilir herşey olabilir belki geç de gelebilir bi ihtimal filan
Selim_Alparslan Fatmet tabi canım gebelik 40 hafta olarak hesaplanıyor. Ben 38+0 da dogum yaptım oğluma bebislere göre değişir elbet :)
Rose222222 Selim_Alparslan çok teşekkür ederim size de kolaylıklar versin Rabbim bu süreçleri bir an önce güzelce atlatırız inşallah🤲🏻 bana ekşi olmayan yeşil elma iyi geliyor bir de arada zencefil çayı içiyorum hafif bir şekilde o da iyi geliyor sizin de aklınızda olsun 🥰